Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

For virksomheder

Gourmet Hotdogs

Lær at stoppe pølser på gammeldags manér!

På kurset lærer I, hvordan den perfekte pølse bliver til og om disciplinen at stoppe en rigtig friskpølse. I lærer om kødet og om at kombinere smag, ælte fars og stoppe pølserne perfekt. Vi laver også spændende tilbehør til pølserne og forener det hele til de dejligste gourmet-hotdogs.

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed. På kokkeskolen får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om mad og råvarer, mens i sammen tilbereder gourmethotdogs af årstidens bedste råvarer.

Til sidst nyder I herlighederne sammen, drikker kolde øl og hygger. Vi ses til pølsefest!

Pris og praktik

Priser fra 995 kr ex moms inklusiv drikkevarer. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Adresse:Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

Eksempel på en aften med Gourmethotdogs

Kl. 17:00 Velkomst og introduktion.

Kl. 17:15  Gastronomisk teambuilding. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave lækre hotdogs helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan den perfekte pølse bliver til, og I får selv lov til at kombinere smag, ælte fars og stoppe dem. I skal også lave en række lækkert tilbehør, bage, sylte mv. Vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kold øl undervejs mens middagen bliver til.

19:15 Middag

20:00 Tak for i aften

Se alle kurser for virksomheder her