Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

For virksomheder

Bagekursus

Findes der noget så skønt som nybagt brød, et saftigt rugbrød eller en rigtigt god kage? 

På bagekurset lærer i om mel, korn og kerner  – opskriften på saftigt brød og lækre kager. Vi laver bagværk fra både det søde og det salte køkken, når vi udforsker forskellige meltyper, korn og kerner. I kan prøve kræfter med at bage brød med surdej og I lærer om æltning og gode bageteknikker.

Og så skal vi selvfølgelig bage dejlige kager, både et par af de klassiske, og nogle der kan give nye smagsoplevelser. Vi følger årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk.

Dagen afsluttes med et hyggeligt måltid med tid til at smage på kreationerne.

Pris og praktik

Priser fra 595 kr ex moms inklusiv drikkevarer. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Adresse:Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

 

Eksempel på bagekursus

Kl. 14:00 Velkomst og introduktion

Kl. 14.15  Bagekursus. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave bagværk fra både det salte og det søde køkken. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kom kaffe undervejs mens kagerne bager.

17:00 Tid til at smage på kreationerne

17:30 Tak for i dag

Se alle kurser for virksomheder her