Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

For virksomheder

Bagedag

Kom med på opdagelse i mel, korn og kerner  – opskriften på saftigt brød og lækre kager.

Findes der noget så skønt som nybagt brød, et saftigt rugbrød eller en rigtigt god kage?

På bagedagen laver vi bagværk fra både det søde og det salte køkken, når vi udforsker forskellige meltyper, korn og kerner. I kan prøve kræfter med at bage brød med surdej og I lærer om æltning og gode bageteknikker.

Og så skal vi selvfølgelig bage dejlige kager, både et par af de klassiske, og nogle der kan give nye smagsoplevelser.

Vi følger årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk.

Dagen afsluttes med et hyggeligt måltid med tid til at smage på kreationerne.

Varighed 4-5 timer.

Pris fra 595 kr. ex. moms per person. inkl. kaffe og te.