Karoline Trier

Searching Availability...

For voksne

Bagekursus

Vil du også lære at bage et saftigt brød med en knasende sprød skorpe, eller måske de bløde briocheboller og et hjemmelavet rugbrød? 

Kurset er både for dig, som gerne vil lære de grundlæggende teknikker i brødbagningen, og til dig som har erfaring med at bage, men som mangler de sidste tekniske færdigheder for at bage det perfekte luftige brød. På bagekurset kan du fordybe dig i bageteknikker, og forbedre dine ælte- og bagetekniske evner.

På bagekurset vil vi gennemgå forskellige grundteknikker, og vi skal selvfølgelig bage dejlige brød – både et par af de klassiske og nogle der kan give nye smagsoplevelser. Vi følger altid årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk.

På kurset kan du lære at bage et saftigt rugbrød og så skal vi prøve kræfter med den søde gærdej. Vi kaster os også ud i langtidshævet gærdejsbrød og de lidt mere avancerede surdejsbrød. Endeligt skal I prøve kræfter med snacksstænger som vil imponere både voksne og børn. 

På bagekurset gennemgår vi alle de grundlæggende bageteknikker, så du kan blive fortrolig med hævemidler, æltemetoder og bageteknikker. Når du først har lært de basale teknikker til kan du udfordre smag, konsistens og udseende. 

Dagen afsluttes med et hyggeligt fælles måltid med tid til at smage på kreationerne. Hvis der er rester er du selvfølgelig mere end velkommen til at medbringe en bøtte til en smagsprøve til familie eller venner. 

Pris og praktik

Pris: 995 kr. per deltager inkl. kaffe, te, vand og saft
Alder: Kurset er for voksne over 16 år. Du kan enten tilmelde dig alene eller sammen med en du kender. På kurset kommer du som udgangspunkt til at arbejde i små grupper.
Tid: 4 timer

Vi tager forbehold for ændringer i programmet, da vi altid tilpasser menuen efter sæsonen.

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring jeres eget forklæde eller køb det hos os når du bestiller kurset.

Tilmeld dig i rubrikken til venstre.

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

KAGEKURSUS FOR VOKSNE
GRØN MAD FOR VOKSNE

 

SE ALLE KURSER HER

Hej, kan vi hjælpe?