Karoline Trier

Searching Availability...

For børn

BAGESKOLE FOR BØRN

På Bageskolen mødes børn og unge omkring bagværk. Her er der plads til gastronomisk udfoldelse, kreative idéer og hyggelige timer med hinanden. Bageskolen er for alle der elsker at lave bagværk og eksperimentere i et køkken – her går vi nemlig på opdagelse i mel, korn og kerner når vi laver bagværk fra både det søde og det salte køkken.

Vi prøver kræfter med at bage brød med surdej og børnene lærer om gode ælte- og bageteknikker. Vi skal selvfølgelig også bage dejlige kager, både et par af de klassiske, og nogle der kan give nye smagsoplevelser og så skal der selvfølgelig pyntes og anrettes til sidst. Vi følger altid årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk. Dagen afsluttes med et hyggeligt måltid med tid til at smage på kreationerne samt snakke om maden og dagens oplevelser.

Kurset forbereder børnene til selv at kunne gå i køkkenet derhjemme og bage til hele familien. De lærer løbende de grundlæggende køkkenteknikker og råvarer at kende og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter.

Pris og praktik

Pris: 595 kr. per deltager
Alder: Kurset er for børn i alderen 8-14 år
Tid: 09.30-14.30

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring jeres eget forklæde.

Tilmeld dig i rubrikken til venstre.

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

SOMMERKOKKESKOLE FOR BØRN 
KOKKESKOLE FOR BØRN OG UNGE

 

SE ALLE KURSER HER

Hej, kan vi hjælpe?