Karoline Trier

For børn

BAGESKOLE FOR BØRN

Findes der noget så skønt som nybagt brød, et saftigt rugbrød eller en rigtigt god kage?

Kom med på opdagelse i mel, korn og kerner når vi laver bagværk fra både det søde og det salte køkken. I kan prøve kræfter med at bage brød med surdej og I lærer om æltning og gode bageteknikker. Og så skal vi selvfølgelig bage dejlige kager, både et par af de klassiske, og nogle der kan give nye smagsoplevelser og så skal der skal pyntes og anrettes tilsidst.

Kurset forbereder børnene til selv at kunne gå i køkkenet derhjemme og bage til hele familien. De lærer løbende de grundlæggende køkkenteknikker og råvarer at kende og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter.

Vi følger årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk.

Dagen afsluttes med et hyggeligt måltid med tid til at smage på kreationerne.

Dagen afsluttes altid med fællesspisning, hvor vi mødes om det hyggelige måltid, smager og snakker om maden og dagens oplevelser.

På dette kursus underviser Camilla Secher

 

pris og praktik

Pris: 595 kr per barn.

Alder: Kurset er for børn i alderen 8-14 år.

Kommede kurser:
17. oktober kl. 9.00-15.00 (Efterårsferie)
18. oktober kl. 9.00-15.00 (Efterårsferie)

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring jeres eget forklæde.

Adresse: Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

 

tilmeld dig her

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

HAOTOGKURSUS
KOKKESKOLE I VINTERFERIEN