Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

For skoleklasser

Undervisningsforløb

Forløbet henvender sig til alle klasstrin, specialklasser og erhvervsskoleklasser. Alle forløb tilpasses alder og niveau og kan tilrettelægges med et særligt tema eller fokus.

En køkkendag med en anderledes madoplevelse hvor der er fokus på selvstændighed, lyst og eksprimenter. Dagens læringsmål styres af temaet, men grundlæggende handler al undevisning hos mig om at klæde eleverne på, til at kunne navigere i en mangfoldig madverden, hvor det er en nødvendighed at kunne træffe kritiske valg, når det kommer til råvarer og fødevarer. Undervisningen har til formål at bidrage til elvernes forståelse for mad og måltider gennem en undersøgende og eksperimenterende tilgang.

Forslag til temaer:
Kræsenhed
Smag
Bæredygtig madlavning
Råvarekendskab
Sund madpakke
Naturmad/bålmad
It og madlavning

 

Pris og praktik

Pris: Udfyld formularen og få tilsendt et specifikt tilbud.

Kurset foregår:
Alle hverdage på forespørgsel, ferier undtaget. Almindeligvis varer en madskoledag fra kl. 9:00-13:00.

Adresse: Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S