Karoline Trier

Få et tilbud

Fields marked with an * are required

COVID-19 RETNINGSLINJER 

På Madskolen Karoline Trier gør vi alt for at begrænse smitten af Covid-19, så det bliver en god og tryg oplevelse for alle. Det betyder at vi har lavet en række tiltag, som skal bidrage til at mindske spredningen af Covid-19 samt sikre en tryg oplevelse for alle.

Vi sørger selvfølgelig for at overholde de gældende retningslinjer, men vi kan ikke gøre det alene. Derfor har alle et ansvar for at overholde de gældende krav og retningslinjer, samt vise hensyn, sørge for god håndhygiejne og holde afstand til de andre gæster.

 

Forebyggende tiltag

Kravet om mundbind eller visir ophører d. 14. juni. Undervisere og gæster på Madskolen behøver derfor ikke længere bære mundbind eller visir efter denne dato.

Alle gæster over 15 år skal kunne fremvise et gyldigt Coronapas ved indgangen. Sørg derfor for, at have jeres Coronapas klar når I ankommer til Madskolen. Coronapasset er gældende for virksomhedskurser til og med d. 30. juni og for offentlige familiekurser til og med. d. 31. august. 

Vi sørger for god afstand mellem arbejdsstationer og spisepladser, så vi kan undgå tæt kontakt med hinanden. På Madskolen må der maksimalt opholde sig 70 personer, for at vi kan overholde kravet om 2 kvm pr. person.

Rengøring har høj prioritet og vi sørger for løbende rengøring og afspritning af kontaktfladerne. Der er selvfølgelig håndsprit tilgængeligt samt god mulighed for at vaske hænderne ofte. 

 

Teambuildingevents for virksomheder

På vores Teambuildingevents for virksomheder, overholder vi selvfølgelig kravet om 2 kvm pr. person. Kravet om en meters afstand er i dette tilfælde ikke gældende, da der er tale om en lukket gruppe. Vi vil selvfølgelig stadig sørge for at der er mulighed for god afstand, rengøring og håndhygiejne. 

 

Familiekurser

På vores familiekurser vil der altid være min. 4 kvm pr. person, samt min. 1 meter fra én gruppe til én anden gruppe. Det betyder at hvis du har du booket to pladser til et kursus, så vil I stå ved én station i køkkenet, og der vil som minimum være 1 meter til næste hold gæster.

 

Sundhedsmyndighedernes retningslinjer

Følg Sundhedsstyrelsens retningslinjer og pas godt på jer selv og andre gæster på Madskolen Karoline Trier – så er I med til at sikre en både sjov og tryg oplevelse for jer selv og andre.

Hold afstand til de øvrige gæster samt vores undervisere.
Undgå håndtryk til de øvrige gæster samt undervisere.
Bliv hjemme hvis du har symptomer eller mistanke om at du kan være smittet.
Vask hænder ofte eller brug håndsprit.
Host eller nys i ærmet.

Har I spørgsmål kan I kontakte os på booking@karolinetrier.dk eller på tlf. +45 78707501.

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required