Karoline Trier

For virksomheder

Grøn Kokkeskole

Hold jeres næste firmaevent med en stor smagsoplevelse fra det grønne køkken.

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed. På den grønne kokkeskole får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om mad og råvarer, mens i sammen tilbereder en gourmetmenu af årstidens bedste råvarer.

Vegetarmad er andet end kikærter og bønner, og på vores grønne kokkeskole lærer I om, hvordan man sammensætter et vegetarisk eller vegansk måltid, så alle sanserne bliver tilfredsstillet og maven mæt. I skal tilberede velsmagende retter, der er smukke og sagtens kan stå alene.

Vi deler ud af vores gastronomiske kundskaber, så I kommer godt i mål med menuen. I vil selvfølgelig blive udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver også god tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

Aftenen afsluttes med middag og vin i hyggelige omgivelser.

På Madskolen kan vi afholde events for både den lille afdeling og for den store virksomhed på op til 100 personer.

Eksempel på en aften på vores Grønne Kokkeskole

16.30 Velkomstbobler og introduktion til aftenen.

17.00  Gastronomisk teambuilding. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave en lækker 3 retters vegetarisk menu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med menuen. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

19.00 Anretning, middag og vin.

20.30 Tak for i aften.

Pris og praktik

Priser fra 1195 kr ex moms inkl. drikkevarer (minimum betaling for 10 personer). Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Kokkeskolen kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Her kan I før, under eller efter kokkeskolen afholde møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes.

 

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

 

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required