Karoline Trier

For børn og voksne

Grønnere Hverdagsmad 4-ugers forløb

Hverdagsmaden bliver ofte lidt triviel, når der hurtigt skal noget mad på bordet som alle kan lide.

På dette kursus får i inspiration til hvordan I kan lave grønnere hverdagsretter som både er sunde og hurtige. På kurset tilbereder vi velsmagende retter af sæsonens lækre råvarer, og I lærer om, hvordan man sammensætter et måltid så alle sanser bliver tilfredsstillet og maven mæt. Ingredienserne er dem du kender fra supermarkedet, men du lærer at udnytte dem på en ny måde. Opskrifterne vi skal lave tager udgangspunkt i de retter som børnene allerede kender, men de får nyt liv og nye varianter, der gør dem lidt mere spændende.

Kurset løber over fire tirsdage, og der er derfor god tid til at hygge med hinanden i køkkenet, samt forberede børnene til selv at kunne gå i køkkenet derhjemme og lave mad til familien. Børnene kan være en hjælp i køkkenet, når aftensmaden skal laves og det skal gå stærkt. På kurset får I tips til, hvad der er gode børneopgaver og hvordan man involverer dem i madlavningen. De lærer løbende de grundlæggende køkkenteknikker og råvarer at kende og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter.

Hver kursusgang afsluttes med et hyggeligt måltid med tid til at smage på de skønne retter.

PRIS OG PRAKTIK
Kurset er for voksne og børn
Alder: Børn skal være minimum 6 år.

Pris: Én voksen og ét barn 3590 kr.
Ekstra deltager barn/voksen 1795 kr.

Kurset løber over fire tirsdag fra kl. 16.30-19.00

VINTERHOLD 2020:
18.februar
25.februar
3.marts
10.marts

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring jeres eget forklæde og evt. bøtte til rester.

Adresse: Kløvermarksvej 70, Bygning E, 2300 København S

 

Tilmeld dig her

 

Hej, kan vi hjælpe?