Karoline Trier

Få et tilbud

Fields marked with an * are required

Jul

Julefrokost

En ny måde at holde julefrokost med firmaet på.

I tilbereder en lækker julemenu, hvor der er fokus på gode danske råvarer og spændende tilberedninger. Undervejs kan I nyde et glas vin og blive inspireret til,  hvordan I kan lave julemad på en ny måde.

En julefrokost på madskole:
Tidsrum 16.30-21.00:

Vi starter aftenen med lidt snacks og et glas bobler. Så går vi i køkkenet og tilbereder 3 retter spændende julemad. Når maden er klar kan I gå til bords nyde, smage og hygge jer. Jeg har udvalgt særligt gode vine til julemenuen, så det hele hænger godt sammen.

Menu (eksempel)

Velkomst -bobler og snacks

Forret

Rimmet kulmule med variation af rødbeder, dildolie, peberrodsfløde og maltpufs.

Hovedret

Rosastegt svinenakke glaseret i sauce med varme krydderier, kartoffel og græskar puré, syltede løg og rosenkål som vor moder ikke lavede dem.

Dessert

Byg a la mande med jordskokker, pæreis og sprød boghvede.

 

Pris per person 1150kr ex. moms, inkluderer velkomst-bobler og snacks og øl, vin og vand.

Der er mulighed for at forlænge aftenen mod ekstra betaling. Giv besked herom ved tilmelding.

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required