Karoline Trier

Searching Availability...

Græskar-Gøgl

Forløbet ‘Græskar-Gøgl’ har til formål at styrke børns nysgerrighed overfor nye råvarer, og derved styrke deres madmod.

På dagen skal vi arbejde med efterårets dejligste råvare – græskarret. Græskarret er både smuk og velsmagende, og så er den perfekt til at udforske, sanse og lege med.

Dagen starter med at gå på opdagelse i græskarret, ved at lytte, dufte, se og føle på den. Herefter skal vi lege med den, tegne med den og lave fantasifulde figurer. Når børnene er blevet fortrolige med græskarret smager vi på den.

Vi laver en lille ret med græskar, og afslutter selvfølgelig dagen med at spise vores ret i fællesskab, med tid til at smage, snakke og nyde.

 

PRAKTISK INFORMATION

Forløbet kan udelukkende bookes af daginstitutioner, og er gratis for institutioner beliggende i Københavns Kommune.

Alder:
Børnehavebørn (min. 3 år)

Krav til personale:
Det forventes at der er tilstrækkelig personale til stede.

Sted:
Dette forløb afholdes i de enkelte institutioner, og alle aktiviteter kan laves på stuen eller på legepladsen. Vi medbringer både udstyr og råvarer, så det er nemt at få os på besøg.

Tidspunkt:
Hverdage kl. 9.15-11.15 og kl. 12.45-14.45. Et forløb bookes så to grupper af børn gennemfører forløbet samme dag (én gruppe á max 15 børn kl. 9.15-11.15 og én gruppe á max 15 børn kl. 12.45-14.45).

Hvis forløbet giver anledning til spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Camilla Secher på tlf. 78707501 eller på mail: booking@karolinetrier.dk

 

Se også forløbet:

Kål-Kaos

Hej, kan vi hjælpe?
Ingen felter fundet.