Karoline Trier

Searching Availability...

For voksne

Grøn Mad

Mangler du også inspiration til hvordan du kan lave mad som er lidt grønnere?

Hverdagsmaden bliver ofte lidt triviel, når der hurtigt skal noget mad på bordet som alle kan lide. På kurset Grøn Hverdagsmad får du inspiration til hvordan du kan lave grønnere hverdagsretter som både er sunde og velsmagende. På kurset tilbereder vi hverdagsretter af sæsonens bedste råvarer, og I lærer om, hvordan man sammensætter et måltid så alle sanser bliver tilfredsstillet og maven mæt.

Råvarerne er dem du kender fra supermarkedet, men du lærer at udnytte dem på en ny måde. Opskrifterne vi skal lave tager udgangspunkt i velkendte retter, men de får nyt liv og nye varianter, der gør dem lidt mere spændende.

På kurset er der plads til gastronomisk udfoldelse, kreative idéer og hyggelige timer med hinanden. Kurset er for alle der elsker at lave velsmagende mad og eksperimentere i et køkken – her går vi nemlig på opdagelse i spændende råvarer, tilberedningsmetoder og smage.

Pris og praktik

Pris: 695 kr. per deltager inkl. kaffe, te, vand og saft
Alder: Kurset er for voksne over 16 år. Du kan enten tilmelde dig alene eller sammen med en du kender. På kurset kommer du som udgangspunkt til at arbejde i små grupper.
Tid: kl. 17.00-20.30

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring jeres eget forklæde.

Tilmeld dig i rubrikken til venstre.

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

BAGEKURSUS FOR VOKSNE
KAGEKURSUS FOR VOKSNE

 

SE ALLE KURSER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required