Karoline Trier

For børn og voksne

Grønnere hverdagsmad

Hverdagsmaden bliver ofte lidt triviel, når der hurtigt skal noget mad på bordet som alle kan lide.

På dette kursus får I inspiration til hvordan I kan lave grønnere hverdagsretter som både er sunde og hurtige. På kurset tilbereder vi velsmagende retter af sæsonens lækre råvarer, og I lærer om, hvordan man sammensætter et måltid så alle sanser bliver tilfredsstillet og maven mæt. Ingredienserne er dem du kender fra supermarkedet, men du lærer at udnytte dem på en ny måde.

Opskrifterne vi skal lave tager udgangspunkt i de retter som børnene allerede kender, men de får nyt liv og nye varianter, der gør dem lidt mere spændende. På kurset får i tips til, hvad der er gode børneopgaver og hvordan man involverer dem i madlavningen.

Børnene kan være en hjælp i køkkenet, når aftensmaden skal laves og det skal gå stærkt. På kurset får I tips til, hvad der er gode børne opgaver og hvordan man involverer dem i madlavningen.

Dagen afsluttes med et hyggeligt måltid med tid til at smage på de skønne retter.

 

pris og praktik

Pris: Én voksen og ét barn 790 kr.
Ekstra deltager barn/voksen 395 kr.

Alder: Børn skal være minimum 6 år.

Kommende kurser:
9. maj kl. 16.30-19.00
17. juni kl. 16.30-19.00
9. september kl. 16.30-19.00
9. oktober kl. 16.30-19.00
13. november kl. 16.30-19.00

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring jeres eget forklæde.

Adresse: Kløvermarksvej 70, Bygning E, 2300 København S

 

tilmeld dig her

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

BAGEKURSUS
HOTDOGKURSUS