Karoline Trier

Searching Availability...

Kål-Kaos

På forløbet Kål-Kaos skal vi arbejde med den dejlige sæsonråvare – kål. Kål er både smuk og velsmagende, og så er den perfekt til at udforske, sanse og lege med. Forløbet har til formål at styrke børnenes nysgerrighed overfor nye råvarer samt styrke deres madmod.

Forløbet starter med at gå på opdagelse i forskellige kåltyper ved at lytte, dufte, se og føle på dem. Herefter skal vi lege med kålen, tegne med den og lave fantasifulde figurer. Når børnene er blevet fortrolige med kålen smager vi på den. Vi laver en lille ret med kål, og afslutter selvfølgelig dagen med at spise vores ret i fællesskab med tid til at smage, snakke og nyde.

 

PRAKTISK INFORMATION

Forløbet kan udelukkende bookes af daginstitutioner, og er gratis for institutioner beliggende i Københavns Kommune.

Alder:
Børnehavebørn (min. 3 år)

Krav til personale:
Det forventes at der er tilstrækkelig personale til stede.

Sted:
Dette forløb afholdes i de enkelte institutioner, og alle aktiviteter kan laves på stuen eller på legepladsen. Vi medbringer både udstyr og råvarer, så det er nemt at få os på besøg.

Tidspunkt:
Hverdage kl. 9.15-11.15 og kl. 12.45-14.45. Et forløb bookes så to grupper af børn gennemfører forløbet samme dag (én gruppe á max 15 børn kl. 9.15-11.15 og én gruppe á max 15 børn kl. 12.45-14.45).

Hvis forløbet giver anledning til spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Camilla Secher på tlf. 78707501 eller på mail: booking@karolinetrier.dk

 

Se også forløbet:

Græskar-Gøgl

Hej, kan vi hjælpe?