Karoline Trier

Searching Availability...

For voksne

Kagekursus

Er du vild med at bage og drømmer du om at blive mesterbager? 

Kurset er både for dig, som gerne vil lære de grundlæggende teknikker i kagebagningen, og til dig som har erfaring med kager, og som mangler ny inspiration til teknikker, smage og pynt. På kagekurset kan du fordybe dig i bageteknikker, og forbedre dine bagetekniske evner.

På kagekurset vil vi gennemgå forskellige grundteknikker, og vi skal selvfølgelig bage dejlige kager – både et par af de klassiske og nogle der kan give nye smagsoplevelser. Vi følger altid årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk.

På kurset kan du lære at bage den perfekte skærekage med rødbeder og lave saftige lagkagebunde med en luftig skum. Vi kaster os også ud i den sprøde porøse mørdej og de fine franske eclairs. Vi skal selvfølgelig også pynte kagerne med cremer, skum og tempereret chokoladepynt.

På kurset gennemgår vi de forskellige teknikker, så du kan blive fortrolig med mørdej, vandbakkelser, og sukkerbrødsdej. Når du først har lært de basale teknikker til konsistenser, afbagning og hævemetoder, kan du udfordre smag, konsistens og udseende.

Dagen afsluttes med et hyggeligt fælles måltid med tid til at smage på kreationerne. Hvis der er rester er du selvfølgelig mere end velkomne til at medbringe en bøtte til en smagsprøve til familie eller venner. 

Pris og praktik

Pris: 995 kr. per deltager inkl. kaffe, te, vand og saft
Alder: Kurset er for voksne over 16 år. Du kan enten tilmelde dig alene eller sammen med en du kender. På kurset kommer du som udgangspunkt til at arbejde i små grupper.
Tid: 4 timer

Vi tager forbehold for ændringer i programmet, da vi altid tilpasser menuen efter sæsonen.

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring jeres eget forklæde eller køb det hos os når du bestiller kurset.

Tilmeld dig i rubrikken til venstre.

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

BAGEKURSUS FOR VOKSNE
GRØN MAD FOR VOKSNE

 

SE ALLE KURSER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required