Karoline Trier

Searching Availability...

For børn

MADKLUB FOR BØRN

I Madklubben mødes børn og unge omkring madlavning. Her er der plads til gastronomisk udfoldelse, kreative idéer og hyggelige timer med hinanden. Madklubben er for alle der elsker at lave mad og eksperimentere i et køkken – her går vi nemlig på opdagelse i spændende råvarer, tilberedningsmetoder og smage.

I Madklubben mødes vi over fire gange og laver i fællesskab vores aftensmad. Dagen afsluttes altid med fællesspisning, hvor vi mødes om det hyggelige måltid, smager og snakker om maden og dagens oplevelser. Den sidste gang laver vi en festmiddag, dækker fint op og nyder den skønne mad vi har lavet.

I Madklubben prøver vi kræfter med spændende retter af sæsonens bedste råvarer. Vi arbejder altid ud fra et bæredygtigt perspektiv, og hver gang vil tage afsæt i et nyt tema, det kunne fx. være rodfrugter, korn eller kål.

Kurset forbereder børnene til selv at kunne gå i køkkenet derhjemme og lave mad til familien. De lærer løbende de grundlæggende køkkenteknikker og råvarer at kende og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter.

PRIS OG PRAKTIK

Pris: 1195 kr. per deltager
Alder: Kurset er for børn i alderen 9-14 år.
Tid: Kurset løber over 4 onsdage i foråret 2021:
Onsdag d. 1. september kl. 16-19
Onsdag d. 15. september kl. 16-19
Onsdag d. 29. september kl. 16-19
Onsdag d. 13. oktober kl. 16-19

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring dit eget forklæde.

Tilmeld dig i rubrikken til venstre.

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

SOMMERKOKKESKOLE FOR BØRN 
BAGESKOLE FOR BØRN

 

SE ALLE KURSER HER

Hej, kan vi hjælpe?