Karoline Trier

Få et tilbud

Fields marked with an * are required

For Børn

Børnefødselsdag

Hold den næste børnefødselsdag på Madskolen, og giv børnene en unik, sjov og lærerig oplevelse. Vi står selvfølgelig både for program, indkøb og planlægningen, så I kan nyde dagen og fejre fødselaren til fulde.

På Madskolen laver vi selvfølgelig maden sammen, hvorefter der er god tid til at spise sammen, pakke gaver op og hygge. Vi laver altid mad ud fra et tema, som vi beslutter i fællesskab. Det kunne eksempelvis være hjemmelavede hotdogs – helt fra bunden – hvor børnene både lærer at stoppe pølser, bage brød, lave remoulade, ketchup, sylte og riste løg.

Det kunne også være en kage- eller bagedag, hvor vi bager fødselsdagslagkager, brød eller kager og børnene får selvfølgelig selv lov at bage, pynte og kreere spændende bagværk.

En typisk børnefødselsdag vil tage 3-4 timer, men kan justeres, så den passer ind i jeres program, ligesom temaet selvfølgelig altid tilpasses til fødselarens ønsker.

Pris og praktik

Pris: Fra 350 kr per barn inkl. økologisk saft, råvarer og undervisning (min. 10 deltagere). Prisen varierer alt efter indhold, dato og antal. Udfyld formularen til venstre for at modtage et specifikt tilbud.

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring jeres egne forklæder.

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required