Karoline Trier

For børn

SOMMERKOKKESKOLE

På sommerens kokkeskoler går vi i fællesskab på opdagelse i madens forunderlige verden, når vi bruger sæsonens bedste råvarer, smager, eksperimenterer og har det sjovt. Målet er at vække nysgerrighed og give børnene selvstændighed og lyst til også at gå i køkkenet derhjemme. Løbende lærer børnene de grundlæggende køkkenteknikker, råvarer og smage at kende. Vi afslutter altid dagene med en hyggelig stund rundt om bordet og spiser den mad, vi har tilberedt.

Idéen er, at børnene ved at være sammen i flere dage får et sammenhold og en fælles forståelse for mad og måltider samt udvikler deres præferencer i forhold til råvarer. Vi laver altid god og sund mad helt fra bunden, derfor er det nødvendigt, at vi har god tid, så der også er plads til at eksperimentere, lære og sidde sammen og nyde et godt måltid i fælleskab.

Torsdag er en særlig dag, hvor vi tryller køkkenet om til restaurant. Forældre og søskende kan booke bord og se, smage og opleve en lækker menu. Det er naturligvis de seje minikokke der kreerer, anretter og serverer. Denne dag er børnene på Madskolen fra kl. 11-19:00.

Pris og praktik

Pris: 2195 kr per barn inklusiv undervisning, frokost, råvarer og snacks hele ugen.
Pris for restaurant torsdag: 125 kr for voksne, 75 kr for ekstra børn. Børn under 3 år er gratis. Betalingen til restauranten skal ske kontant eller via mobilepay mandag morgen.

Alder: Kurset er for børn i alderen 8-12 år.

SOMMERKOKKESKOLER 2020:
Uge 27: 29. juni – 3. juli kl. 9:00-15:00
Uge 31: 27. juli – 31. juli kl. 9:00-15:00
Uge 32: 3. august – 7. august kl. 9:00-15:00

Torsdag i alle uger er kurset kl. 11:00-19:30.

Du kan aflevere dit barn mellem kl. 9:00 og 9:30, undtagen torsdag hvor vi starter kl. 11:00.

Alle børn får et lækkert forklæde samt opskrifterne fra dagene tilsendt.

Adresse: Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

OBS! Vi håber meget på at kunne gennemføre sommermadskolen i en COVID -19 tilpasset udgave, derfor må I forvente at programmet og indholdet er lidt justeret ifht. tidligere år for at kunne overholde alle anbefalinger på området. Vi giver en endelig udmelding om dette, når vi kender anbefalinger og retningslinjer senest 8 Juni. Skulle det uheldige ske, at myndighederne kommer med nye og strammere retningslinjer og vi derfor må aflyse, får I alle pengene tilbage – også selvom det er med kort varsel.

tilmeld dig her

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

BAGESKOLE FOR BØRN
KOKKESKOLE  I EFTERÅRSFERIEN

 

Se alle kurser her