Karoline Trier

Searching Availability...

For børn

SOMMERKOKKESKOLE

På Sommerkokkeskolen er der plads til gastronomisk udfoldelse, kreative idéer og hyggelige timer med hinanden. Sommerkokkeskolen er for alle der elsker at lave mad og eksperimentere i et køkken – her går vi nemlig på opdagelse i madens forunderlige verden, spændende råvarer, tilberedningsmetoder og smage.

På Sommerkokkeskolen er vi sammen én hel uge, hvor vi i fællesskab laver både vores frokost samt eftermiddagsmad. Dagen afsluttes altid med fællesspisning, hvor vi mødes om det hyggelige måltid, smager og snakker om maden og dagens oplevelser.

Idéen er, at børnene ved at være sammen i flere dage får et sammenhold og en fælles forståelse for mad og måltider samt udvikler deres præferencer i forhold til råvarer. Vi laver altid god og sund mad helt fra bunden, derfor er det nødvendigt, at vi har god tid, så der også er plads til at eksperimentere, lære og sidde sammen og nyde et godt måltid i fælleskab.

Målet er at vække nysgerrighed og give børnene selvstændighed og lyst til også at gå i køkkenet derhjemme. De lærer løbende de grundlæggende køkkenteknikker og råvarer at kende og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter.

Fredag er en særlig dag, hvor vi tryller køkkenet om til et stort kagebord. Forældre og søskende kan booke bord og se, smage og opleve et lækkert kagebord. Det er naturligvis de seje minikokke der kreerer, anretter og serverer.

Obs! Vi forbeholder os retten til at ændre i programmet hvis de gældende Covid-19 retningslinjer ikke tillader det planlagte program.

Pris og praktik

Pris: 2195 kr. per deltager inkl. undervisning, frokost, råvarer og snacks
Alder: Kurset er for børn i alderen 8-12 år
Tid: Alle dage kl. 9:00-15:00

SOMMERKOKKESKOLER 2022:
Uge 26: 26. juni – 30. juni
Uge 27: 3. juli – 7. juli
Uge 31: 31. juli – 4. august

Alle børn får et lækkert forklæde samt opskrifterne fra dagene tilsendt.

Tilmeld dig i rubrikken til venstre.

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

BAGESKOLE FOR BØRN
KOKKESKOLE FOR BØRN 

 

SE ALLE KURSER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required