Karoline Trier

Ofte stillede spørgsmål om vores hotdogkursus

Hvordan foregår jeres hotdogkursus?

Hvordan laver man hotdogs spørger du? Det kan du lære på vores hotdog kursus! Du vil få en grundig introduktion til alle de grundlæggende teknikker der skal til for at lave gourmet hotdogs. Herefter går vi i køkkenet, hvor du får lov at prøve kræfter med at lave en del af tilbehøret samt stoppe pølser. Dagen afsluttes selvfølgelig med en hyggelig stund med tid til at smage på de hjemmelavede gourmet hotdogs.

Kan børn deltage?

Absolut! Vores hotdogkursus er et madlavningskursus for børn og voksne. Børn skal være minimum 8 år for at deltage og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Hvad er inkluderet i en hotdog workshop?

På vores hotdogkursus på Sjælland får du 3,5 timers hyggelig pølsekursus med en grundig introduktion til de grundlæggende teknikker. Du lærer at lave bløde briochebrød, en smagfuld ketchup, ristede løg og alle de andre ting der skal til en god hotdog. Undervejs sørger vi selvfølgelig for en kop kaffe og et glas saft. Efter kurset får du tilsendt alle opskrifterne, så du kan forkæle venner og familie med hjemmelavede hotdogs.

Kan jeg købe et gavekort til jeres hotdogkursus?

Det kan du tro du kan! Du kan købe et gavekort til vores hotdogkursus lige her.

Hvad koster det at deltage i jeres hotdogkursus i København?

Et hotdogkursus hos Karoline Trier koster 895 kr. pr. voksen og 695 kr. pr. barn.

Hotdog workshop som teambuilding

Tag dine kollegaer med på madkursus i København og få en uforglemmelig oplevelse.

Hos Karoline Trier kan du få en sjov og anderledes oplevelse på vores teambuilding med madlavning. Byg din egen hotdog på vores hotdog workshop, lær at lave macarons eller dyst mod dine kollegaer i den store Kagedyst eller Mesterkok-konkurrence.

Skriv til os på booking@karolinetrier.dk og få et uforpligtende tilbud på jeres næste firmaarrangement.

Hotdogkursus

Lær at lave hotdogs helt fra bunden på Karoline Triers hotdogkursus. 

Et hotdogkursus for både børn og voksne

På Karolines Triers Hotdogkursus kan du få en sjov og anderledes oplevelse med familie og venner – vi garanterer en lærerig oplevelse for både børn og voksne. 

Lær at stoppe jeres egne pølser

På hotdogkurset lærer I at lave alle elementerne til en klassisk hotdog helt fra bunden. Vi starter med en introduktion til teknikkerne og grundprincipperne for at lave den perfekte hotdog. Du lærer hvordan den perfekte pølse bliver til, og du får selv lov til at kombinere smag, ælte fars og stoppe pølserne.

Vi skal selvfølgelig også lave en rigtig ketchup, bage bløde briochebrød, sylte, riste løg og alt det andet, der skal til en ægte hotdog – det bliver en pølsefest!

Searching Availability...

Pris & praktik

På kurset arbejdes der i hold af to personer. Undervejs sørger vi selvfølgelig for at servere friskbrygget kaffe, te og økologisk saft. Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset.

Børn skal være minimum 8 år for at deltage og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Pris pr. voksen (> 16 år): 895 kr.
Pris pr. barn (< 16 år): 695 kr.

Medbring jeres eget forklæde, eller køb det hos os når du bestiller kurset.

Tilmeld dig kurset i tilmeldingsrubrikken her på siden og lær at stoppe pølser som vil imponere alle! Du kan selvfølgelig også købe et gavekort til hotdogkurset lige her.

Hej, kan vi hjælpe?