Karoline Trier

For børn og voksne

Bagekursus

Kom med på opdagelse i mel, korn og kerner  – opskriften på saftigt brød og lækre kager.

Findes der noget så skønt som nybagt brød, et saftigt rugbrød eller en rigtigt god kage?

På bagedagen laver vi bagværk fra både det søde og det salte køkken, når vi udforsker forskellige meltyper, korn og kerner. I kan prøve kræfter med at bage brød med surdej og I lærer om æltning og gode bageteknikker.

Og så skal vi selvfølgelig bage dejlige kager, både et par af de klassiske, og nogle der kan give nye smagsoplevelser.

Vi følger årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk.

Dagen afsluttes med et hyggeligt måltid med tid til at smage på kreationerne.

 

Pris og praktik

Pris: Én voksen og ét barn 790 kr.
Ekstra deltager barn/voksen 395 kr.

Alder: Børn skal være minimum 6 år.

Kommende kurser:
20. jan kl. 10:30-14:00
20. jan kl. 15:00-18:30
17. feb kl 10:30-14:00
16. mar kl. 10:30-14:00
16. mar kl. 15:00-18:30
28. apr kl. 10.30-14:00
26. maj kl. 15:00-18:30
16. juni kl. 10.30-14:00
16. juni kl. 15.00.18.30

Alle de lækre opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring jeres eget forklæde.

Adresse: Raffinaderivej 20, bygning E, 2300 København S

 

tilmeld dig her

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

HOTDOGKURSUS
GRØNNERE AFTENSMAD