Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

Sommerfesten

Hold jeres næste Sommerfest på madskolen og få en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser

Sommeren bugner af de sprødeste og mest velsmagende råvarer – jordbær, kartofler, ærter, radiser og alle de andre sommerklassikere. Alle disse råvarer tryller vi sammen om til en særlig sommermenu sammen. Vi laver mad af de velkendte råvarer som fortolkes og prøves i nye former og retter.

Vi starter aftenen med et glas bobler, hvorefter vi går i køkkenet og tilbereder en 3-retters gourmetmiddag, hvor der er fokus på de gode danske sæsonråvarer og stor smag. Undervejs kan I nyde et glas vin og blive inspireret til,  hvordan I kan lave mad på en ny måde.

Når maden er klar, kan I gå til bords og nyde, smage og hygge jer. Vi har udvalgt særligt gode vine til sommermenuen, så det hele hænger godt sammen.

Pris og praktik

Priser fra 995 kr ex moms inklusiv drikkevarer. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Adresse:Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

 

Eksempel på Sommerfest

Kl. 16:30 Velkomst, introduktion og bobler.

Kl. 17.00  Gastronomisk teambuilding. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave en lækker 3 retters menu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med menuen. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

19:00 Middag og vin

20:30 Tak for i aften

Se alle kurser for virksomheder her