Karoline Trier

Sommerfesten

Hold jeres næste Sommerfest på madskolen og få en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser

Sommeren bugner af de sprødeste og mest velsmagende råvarer – jordbær, kartofler, ærter, radiser og alle de andre sommerklassikere. Alle disse råvarer tryller vi sammen om til en særlig sommermenu sammen. Vi laver mad af de velkendte råvarer som fortolkes og prøves i nye former og retter.

Vi starter aftenen med et glas bobler, hvorefter vi går i køkkenet og tilbereder en 3-retters gourmetmiddag, hvor der er fokus på de gode danske sæsonråvarer og stor smag. Undervejs kan I nyde et glas vin og blive inspireret til,  hvordan I kan lave mad på en ny måde.

Når maden er klar, kan I gå til bords og nyde, smage og hygge jer. Vi har udvalgt særligt gode vine til sommermenuen, så det hele hænger godt sammen.

På Madskolen kan vi afholde events for både den lille afdeling og for den store virksomhed på op til 100 personer.

 

Eksempel på Sommerfest

Kl. 16.30 Velkomstbobler og introduktion til aftenen.

Kl. 17.00  Gastronomisk teambuilding. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave en lækker 3 retters menu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med menuen. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

Kl. 19.00 Anretning, middag og vin.

Kl. 20.30 Tak for i aften.

 

Pris og praktik

Priser fra 1195 kr ex moms inklusiv drikkevarer (minimum betaling for 10 personer). Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Sommerfesten kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Her kan I før, under eller efter madlavningen afholde møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes.

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required