Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

For virksomheder

Gastronomisk teambuilding

Julefrokost, sommerfest og firmaevents

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden på i en virksomhed. I får en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer nyt om mad og råvarer.

Jeg deler ud af mine gastronomiske kundskaber og guider jer til at lave en gourmetmenu af årstidens bedste råvarer.

Dagen slutter med middag og vin i hyggelige omgivelser.

Pris og praktik

Priser fra  995 kr ex moms inklusiv drikkevarer. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Adresse:Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

Eksempel på en aften i mit køkken

Kl. 16:30 Velkomst, introduktion og bobler.

Kl. 17.00  Gastronomisk teambuilding. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave en lækker 3 retters menu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med menuen. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

19:00 Middag og vin

20:30 Tak for i aften

Se alle kurser for virksomheder her