Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

For virksomheder

Kokkeskole

Hold jeres næste sommerfest eller firmaevent med en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed. På kokkeskolen får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om mad og råvarer, mens i sammen tilbereder en gourmetmenu af årstidens bedste råvarer.

Vi deler ud af vores gastronomiske kundskaber, så I kommer godt i mål med menuen. I vil selvfølgelig blive udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver også god tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

Aftenen slutter af med middag og vin i hyggelige omgivelser.

Pris og praktik

Priser fra 995 kr ex moms inklusiv drikkevarer. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Adresse:Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

Eksempel på en aften på kokkeskole

Kl. 16:30 Velkomst, introduktion og bobler.

Kl. 17.00  Gastronomisk teambuilding. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave en lækker 3 retters menu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med menuen. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

19:00 Middag og vin

20:30 Tak for i aften

Se alle kurser for virksomheder her