Karoline Trier

For børn

Vinterferie madkursus

Sjovt 2-dages madkursus, hvor vi i fællesskab går på opdagelse i madens forunderlige verden. Vi bruger sæsonens bedste råvarer, smager, eksperimenterer og har det sjovt. Målet er at vække nysgerrighed og give børnene selvstændighed og lyst til også at gå i køkkenet derhjemme. Løbende lærer børnene de grundlæggende køkkenteknikker, råvarer og smage at kende. Vi afslutter altid dagen med en hyggelig stund rundt om bordet og spiser den mad, vi har tilberedt.

Idéen er, at børnene ved at være sammen i flere dage får et sammenhold og en fælles forståelse for mad og måltider og udvikler deres præferencer i forhold til råvarer. Vi laver altid god og sund mad helt fra bunden, derfor er det nødvendigt, at vi har god tid, så der også er plads til at eksperimentere, lære og sidde sammen og nyde et godt måltid i fælleskab.

 

Pris og praktik

Pris: 1095 kr per barn inklusiv undervisning, frokost, råvarer og snacks.

Alder: Kurset er for børn i alderen 8-12 år.

Kurset foregår:
14. – 15. februar kl. 9:00-15:00

Du kan aflevere dit barn mellem kl. 9:00 og 9:30.

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring dit eget forklæde.

Adresse: Raffinaderivej 20, bygning E, 2300 København S

 

tilmeld dig her