Ofte stillede spørgsmål om teambuilding med madlavning
Hvordan foregår gastronomisk teambuilding?
På vores gastronomiske teambuildingskurser starter vi altid med en velkomst og en introduktion til kurset, mens I kan nyde en kop kaffe eller et glas bobler. Herefter går vi i køkkenet hvor I i hold skal lave mad ud fra de opskrifter vi har forberedt til jer. Vi arbejder altid ud fra et bæredygtigt perspektiv, hvor vi tager afsæt i de gode danske sæsonråvarer. Når maden er færdig er der tid til at nyde et hyggeligt måltid med dine kollegaer.
Hvad koster et teambuildingarrangement?
Prisen afhænger af antal deltagere og varighed. Vi har priser fra 595 ex moms person – du kan se konkrete priseksempler nedenfor. Vi skræddersyr alle vores kurser, så priserne her på siden er kun vejledende. Vi fremsender en samlet, fast pris baseret på jeres ønsker.
Hvor foregår det?
I vores hyggelige lokaler i København. Nærmere bestemt på Frederikssundsvej 274D, 2700 Brønshøj.
Er det nødvendigt at have erfaring med madlavning?
Nej, vores kurser er for alle – uanset niveau.
Hvilke kurser kan vi vælge imellem?
Her på siden kan du se alle vores kurser i madlavning. Vi skræddersyr alle kurser og events lige efter jeres behov og ønsker. Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 78707501 og få et uforpligtende tilbud på jeres næste firmaarrangement.