Karoline Trier

Ofte stillede spørgsmål om vores bagekursus

Hvordan foregår jeres bagekursus?

På vores bagekursus vil du få en grundig introduktion til alle de grundlæggende bageteknikker, og vi gennemgår æltemetoder, meltyper og hævetider. Herefter går vi i køkkenet hvor du vil få opskrifterne på to basis gærdeje, som du herefter kan bruge til enten luftige boller, en god pizza eller et smagfuldt foccacia brød samt til snurrer med et valgfrit fyld. Når brødene har bagt er der tid til at nye en kop kaffe og det dejlige bagværk, inden du kan pakke det resterende i bøtter og tage med hjem.

Kan børn deltage?

Ja da! Dette er et bagekursus for børn og voksne. Børn skal være minimum 8 år for at deltage og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Hvad er inkluderet i en bage workshop?

På vores bagekursus får du et 3,5 timers hyggeligt og lærerigt kursus med tid til fordybelse i meltyper og æltemetoder. Undervejs sørger vi for friskbrygget kaffe og te samt dejlig økologisk saft. 

Får jeg opskrifterne med hjem fra jeres kursus?

Du får selvfølgelig alle opskrifterne tilsendt efter kurset, så du kan øve videre derhjemme i køkkenet.

Kan jeg købe et gavekort til jeres bagekursus?

Absolut! Du kan købe et gavekort til vores bagekursus lige her, og give det til en du holder af.

Hvad koster det at deltage i jeres bagekursus i København?

Vores bagekursus koster 895 kr. for voksne og 695 kr. for børn.

Få svar på dette og meget mere på vores kursus i at bage

Hvordan bager jeg luftige boller?

Først og fremmest kræver det en blød og klistret dej som ikke indeholder for meget mel. Dernæst kræver det at du ælter din dej tilstrækkeligt. Når du ælter en dej vil der dannes et glutennet i din dej, som hjælper med at holde på luften når dejen hæver og bager. På Karoline Triers Bagekursus vil du få tips og tricks til forskellige ælteteknikker samt lære hvordan du kan lave en glutentest af din dej. Når du skal forme dine boller er det vigtigt at du ikke slår luften ud af dejen, og du skal derfor røre så lidt som muligt ved dejen. Det nemmeste er at bruge en dejskærer og skære bollerne ud.

Hvordan laver man snurrer?

At lave snurrer kræver en god elastisk dej som hverken er for tør eller for klistret. På Karoline Triers Bagekursus vil du gå grundopskriften på en snurrer-dej som sikrer dig et perfekt bageresultat hver gang. Når fyldet skal I skal du sikre dig at rulle dejen så tyndt ud som muligt inden du smører fyldet på. Herefter folder du dejen to gange, så dejen i alt ender i tre lag, hvorefter du kan skære dejen ud i strimler. Hver strimmel kan nu snurres om to fingre og lægges på en bageplade. På vores kursus lærer du forskellige snurrer-teknikker til at lave perfekte snurrer.

Kan man fryse bagværk? 

Det kan du tro! Det er jo genialt at have bagværk i fryseren til de kolde efterårsdage eller til de uventede gæster. Frys blot dit bagværk ned og kom det i ovnen lige inden servering – så er der (næsten) friskbagt brød.

Hvilket fyld kan man komme i sine snurrer?

Her er det kun fantasien der sætter grænser! Du kan lave de klassiske kanelsnurrer, de smagfulde kardemommesnurrer eller du kan eksperimentere med at komme revet æble, nødder, rabarber eller jordskokker i dine snurrer.

Bagekursus som teambuilding

Tag dine kollegaer med på bagekursus 2024 eller et af vores mange andre virksomhedskurser! Vi afholder bagekurser for virksomheder på hele Sjælland, og garanterer at I både blive en sjov og udfordrende oplevelse rigere! Hos Karoline Trier kan du også kombinere bagekurset med et af vores mødepakker, så I kan kombinere den faglige snak med et par hyggelige timer i køkkenet. Skriv endelig til os på booking@karolinetrier.dk og hør om de mange muligheder for at skræddersy jeres teamdag.

BASIS-BAGEKURSUS

Vil du også lære at bage et saftigt brød med en knasende sprød skorpe?

På vores basis bagekursus lærer du alle de grundlæggende bageteknikker, som der skal til for at kunne bage det perfekte luftige brød og de dejligste bløde snurrer. På Karoline Triers Bagekursus kan du fordybe dig i bageteknikker og forbedre dine ælteteknikker og bagetekniske evner. 

Lær at bage saftige brød og bløde gærdeje 

På bagekurset lærer du at lave to gode grunddeje, som du kan bruge som base til at lave sprøde luftige boller, pizza, foccacia, snegle og snurrer. 

Du får opskriften på to basis gærdeje som sikrer dig det perfekte bageresultat hver gang. Den ene dej kan bruges til at bage de dejligste luftige boller, en god pizza eller et smagfuldt foccacia brød. Den anden dej bruger vi til at lave snurrer med et valgfrit fyld. Du får grundopskriften på både en salt og en sød version, og får de bedste tips til hvordan du får et smukt resultat. 

Vi skal selvfølgelig bruge de bedste af årstidens råvarer i vores bagværk, og opskrifterne vil derfor variere efter sæson og humør. 

Vi slutter dagen af med et hyggeligt fælles måltid med tid til at smage på det dejlige bagværk. Det resterende bagværk kan I tage med hjem og forkæle venner og familie med. 

Searching Availability...

Pris og praktik

På kurset arbejdes der i hold af to personer. Undervejs sørger vi selvfølgelig for at servere friskbrygget kaffe, te og økologisk saft. Alle opskrifterne bliver tilsendt efter kurset.

Kurset er for både børn og voksne. Børn skal være minimum 8 år for at deltage og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Pris pr. voksen (> 16 år): 895 kr.
Pris pr. barn (< 16 år): 695 kr.

Medbring jeres eget forklæde, eller køb det hos os når du bestiller kurset.

Tilmeld dig kurset i tilmeldingsrubrikken her på siden og lær at bage dejlige brød.

Det lærer du på Karoline Triers bagekursus i København

På vores bagekursus i København lærer du alle grundteknikkerne til at bage brød.

Vær med til at nørde æltemetoder og bageteknikker på Karoline Triers Bagekursus

Du vil få en grundig introduktion til meltyper, æltemetoder, hævetider og bagemetoder – alt hvad der skal til for at bage et saftigt brød. Du kommer til at lave to dejtyper som kan bruges som base til pizza, foccacia, boller, snegle og snurrer.

Hvad er et bagekursus? 

På et bagekursus hos Karoline Trier gennemgår vi de grundlæggende bageteknikker. Her lærer du at bage luftige boller, en god pizza og smagfulde snurrer. På vores bagekursus for børn og voksne får du et par hyggelige timer i køkkenet med god tid til både tips og tricks samt en god kop kaffe. Du kan tage dit barnebarn, nabo, veninde eller kollega under armen og få en hyggelig og lærerig oplevelse. 

Hvad bager man på et bagekursus? 

På en bage workshop hos Karoline Trier lærer du at bage et godt brød som kan bruges til både pizza, foccacia og boller samt smagfulde snurrer. Du får grundopskriften på to gode gærdeje, og kan selv beslutte om du vil bage boller, brød, foccacia eller pizza. Den anden grunddej bruges til snurrer, som du selv kan vælge fyldet til ud fra vores store råvarebord.

Hej, kan vi hjælpe?