Karoline Trier

Searching Availability...

Macaronkursus

Lær at lave de drilske macarons helt fra bunden

På dette kursus i macarons tager vi dig i hånden, og guider dig gennem alle steps til at kunne lave de lækre små maracons.

Vi starter med en introduktion til teknikkerne og grundprincipperne for kagen, samt gennemgang af råvarer og udstyr. Herefter går vi i køkkenet, og du får selv lov til at røre dejen, sprøjte de små fine franske macarons og bage dem. Du lærer, hvordan fyldet laves, så det smager himmelsk og får den rette konsistens, så samlingerne af kagerne bliver perfekte.

Et macaronkursus for både børn og voksne

Kurset er for både børn og voksne, begyndere og øvede, men du skal være minimum 8 år gammel for at deltage. Kom forbi og lær at lave macarons som du kender dem fra Bagedysten!

Ofte stillede spørgsmål om vores macaronskursus:

Hvordan foregår jeres kursus i macarons?

I møder op på Karoline Triers madskole i Brønshøj, København. I bliver inddelt i de hold, i er kommet i, og vi starter ud med en gennemgang af udstyr og råvarer, og går så over til at lære om teknikkerne bag macarons. Vi skal for eksempel snakke om, hvorfor det kan være svært at få fødder på sine macararons, og hvordan man ellers kan tæmme de drilske franske kager.

Herefter går i i køkkenet, hvor vi selvfølgelig har sørget for en god opskrift på macarons. Herefter kaster i jer over de hjemmelavede macarons, mens vi guider jer igennem.

Der er også tid til en kop kaffe og hyggelig snak mellem kagerne, og selvfølgelig smagsprøver på de mange forskellige macarons, vi får lavet i løbet af kurset.

Hvert hold får 20-30 macarons med hjem. Der bliver mulighed for at vælge mellem et par forskellige smage og varianter, der afspejler årstiden. Kurset varierer en smule efter sæson og underviserens humør på dagen, så mindre ændringer kan forekomme.

Kan børn deltage?

Ja da! Vi elsker at have børn i køkkenet, og macaronskurset er bestemt børnevenligt. Minimumsalderen er 8 år, og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Kan jeg købe et gavekort til jeres macaronskursus?

Sagtens – du kan købe et gavekort til kurset lige her!

Hvad koster det at deltage i jeres macaronskursus i København?

Prisen for voksne (over 16 år) er 695 kr., og for børn (mellem 8-16 år) er 495. Der er kaffe, te, vand og saft inkluderet i den pris.

Pris & praktik

På kurset arbejdes der i hold af to personer.

Alder: Min. 8 år (børn under 16 år skal følges med en betalende voksen)

Pris pr. voksen (> 16 år): 695 kr.
Pris pr. barn (< 16 år): 495 kr.
Kaffe, te, vand og saft er inkluderet i prisen, sodavand og øl kan købes på dagen.

Tid: 2,5 timer

Karoline Trier
Frederikssundsvej 274 D
2700 Brønshøj

Alle de spændende macarons opskrifter bliver tilsendt efter kurset.

Medbring jeres eget forklæde, eller køb det hos os når du bestiller kurset.

Tilmelding skal ske i tilmeldingsrubrikken her på siden.

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

Bagekursus

Flødebollekursus

 

SE ALLE KURSER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required