Karoline Trier

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required

Betingelser

Privatlivspolitik

Følgende persondatapolitik er gældende for vores webstedsadresse www.karolinetrier.dk samt vores tilknyttede bookingsystem karolinetrier.checkfront.com/reserve.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb hos Madskolen Karoline Trier, eller som vi indsamler via Madskolen Karoline Triers hjemmeside, www.karolinetrier.dk. Madskolen Karoline Trier er dataansvarlig for dine personoplysninger.

Når du besøger www.karolinetrier.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og dit besøg på vores hjemmeside, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger, din IPadresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt at foretage målrettet markedsføring f.eks. via Facebook. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan vise dig relevante tilbud på egne eller andre platforme.

Når du booker et kursus eller anvender vores kontaktformular, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Dette kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber, oplysninger om forespørgsler samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestillingen er foretaget. Formålet er, at vi kan sende dig information vedrørende kurset du har booket, samt sikre at du modtager relevant information vedrørende kurset. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, fx vedrørende bogføring og regnskab.

Når du anvender kontaktformularen på hjemmesiden www.karolinetrier.dk, indsamler vi de data, som vises i formularen samt den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og e-mailadresse.

Når du besøger Madskolen Karoline Triers Facebook side, behandles dine personoplysninger som angivet i Facebooks privatlivs- og cookiepolitik. Skriver du til os via vores Facebook sider, vil vi behandle oplysninger om dit navn og dit opslag, med det formål at besvare din henvendelse.

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig, samt ret til at få urigtige personoplysninger rettet. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger eller ønsker korrigering af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til booking@karolinetrier.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring, da denne behandling foretages på grundlag af vores legitime interesser. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du slette dine cookies, dette kan du læse om nedenfor.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, skal du kontakte booking@karolinetrier.dk.

Du har til enhver tid ret til at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine persondoplysninger.

Oplysninger indsamlet om din brug af www.karolinetrier.dk, slettes efter reglerne i vores Cookiepolitik. De cookies, som vi selv udbyder, slettes senest et år efter, at du sidst har besøgt siden, mens tredjeparts cookies har varierende udløbsfrister.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev, slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Oplysninger, du giver på Karoline Triers Facebook side, vil som udgangspunkt blive liggende på Facebook siden som en del af sidens historik. Du kan du selv slette dine oplysninger på siden, når du ønsker det.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne. Disse medarbejdere er instrueret i, hvorledes persondata behandles forsvarligt og eventuelt slettes.

Madskolen Karoline Trier, Cvr. nr. 42515264 er dataansvarlig for de persondata, som indsamles.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i ovenstående, kan du kontakte:

Madskolen Karoline Trier
Frederikssundsvej 274D
2700 Brønshøj

Tlf. nr.: 78707501
E-mail: booking@karolinetrier.dk

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required