Karoline Trier

Searching Availability...

For børn

KOKKESKOLE FOR BØRN

På Kokkeskolen for børn er der plads til gastronomisk udfoldelse, kreative idéer og hyggelige timer med hinanden. Kokkeskolen er for alle der elsker at lave mad og eksperimentere i et køkken – her går vi nemlig på opdagelse i madens forunderlige verden, spændende råvarer, tilberedningsmetoder og smage.

På Kokkeskolen er vi sammen to hele dage, hvor vi i fællesskab laver både vores frokost samt eftermiddagsmad. Dagen afsluttes altid med fællesspisning, hvor vi mødes om det hyggelige måltid, smager og snakker om maden og dagens oplevelser.

Idéen er, at børnene ved at være sammen i flere dage får et sammenhold og en fælles forståelse for mad og måltider samt udvikler deres præferencer i forhold til råvarer. Vi laver altid god og sund mad helt fra bunden, derfor er det nødvendigt, at vi har god tid, så der også er plads til at eksperimentere, lære og sidde sammen og nyde et godt måltid i fælleskab.

Målet er at vække nysgerrighed og give børnene selvstændighed og lyst til også at gå i køkkenet derhjemme. De lærer løbende de grundlæggende køkkenteknikker og råvarer at kende og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter.

Pris og praktik

Pris: 1195 kr per barn inkl. undervisning, frokost, råvarer og snacks
Alder: Kurset er for børn i alderen 8-14 år

Sommerferien 2021:
Mandag d. 26.07 og tirsdag d. 27.07 kl. 09.00-15.00

Efterårsferien 2021:
Onsdag d. 20.10 og torsdag d. 21.10 kl. 09.00-15.00

Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset. Medbring dit eget forklæde.

Tilmeld dig i rubrikken til venstre.

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

SOMMERKOKKESKOLE FOR BØRN
BAGESKOLE FOR BØRN OG UNGE

 

SE ALLE KURSER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required