Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

For virksomheder

Flødebollekursus

Prøv kræfter med at lave flødeboller helt fra bunden

På kurset lærer I, hvordan den perfekte flødebolle bliver til. I lærer at bage sprøde bunde, piske en blød skum og dyppe de fine flødeboller i tempereret chokolade, så vi til sidst får en perfekt flødebolle – lige til at sætte tænderne i! Flødebollerne skal selvfølgelig smages til og pyntes, og mesterværkerne får I med hjem til sidst.

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed, og på flødebollekurset får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen. Flødebollekurset er til alle jer som elsker en lækker flødebolle med en luftig skum og en sprød chokolade, og som samtidig sætter pris på at hygge jer i køkkenet sammen.

Pris og praktik

Priser fra 510 kr ex moms inklusiv økologisk saftevand, kaffe og te. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Adresse:Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

Eksempel på et Flødebollekursus

Kl. 14:00 Velkomst og introduktion.

Kl. 14:15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave flødeboller helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan den perfekte flødebolle bliver til, og I får selv lov til at kombinere smag, bage bunde og temperere chokolade. Vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kom kaffe undervejs mens flødebollerne bliver til.

15:30 Tid til at smage på flødebollerne

16:00 Tak for i dag

 

Se alle kurser for virksomheder her