Karoline Trier

 

For virksomheder

Flødebollekursus

Prøv kræfter med at lave flødeboller helt fra bunden.

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed, og på flødebollekurset får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen. Flødebollekurset er til alle jer som elsker en lækker flødebolle med en luftig skum og en sprød chokolade, og som samtidig sætter pris på at hygge jer i køkkenet sammen.

På kurset lærer I, hvordan den perfekte flødebolle bliver til. I lærer at bage lækre bunde, piske en blød skum og dyppe de fine flødeboller i tempereret chokolade, så vi til sidst får en perfekt flødebolle – lige til at sætte tænderne i! Flødebollerne skal selvfølgelig smages til og pyntes, og mesterværkerne får I med hjem til sidst.

På Madskolen kan vi afholde events for både den lille afdeling og for den store virksomhed på op til 100 personer.

Eksempel på et Flødebollekursus

14.00 Velkomst og introduktion.

14.15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave flødeboller helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan den perfekte flødebolle bliver til, og I får selv lov til at bage bunde, piske skum og temperere chokolade. Vi guider og vejleder jer undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kop kaffe undervejs mens flødebollerne bliver til.

15.30 Tid til at smage på flødebollerne og pakke dem i æsker.

16.00 Tak for i dag.

Pris og praktik

Priser fra 595 kr ex moms inklusiv økologisk saftevand, kaffe og te (minimum betaling for 10 personer). Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Dette kursus tilbydes også som online kursus.

Flødebollekurset kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste uformelle rammer til at holde møde i og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Her kan I før, under eller efter flødebollekurset afholde møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes.

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required