Karoline Trier

Eksempel på et flødebollekursus hos Karoline Trier

Kl. 14.00 Velkomst og introduktion til grundteknikkerne.

Kl. 14.15 I hold skal I samarbejde om at lave flødeboller helt fra bunden. I får selv lov til at bage bunde, piske skum og temperere chokolade. Der bliver selvfølgelig også tid til en kop kaffe undervejs, men I bager, sprøjter og dypper jeres flødeboller.

Kl. 16.00 Tid til at smage på jeres mesterværker. De flødeboller I ikke får spist pakker vi I æsker, så I kan tage dem med tilbage på kontoret og prale til resten af virksomheden.

Kl. 16.30 Tak for i dag.

Hold jeres teamdag i vores køkken

Vi har de dejligste uformelle rammer til at afholde workshops, teamdag eller et fagligt møde, og med vores mødepakker, sørger vi selvfølgelig for forplejning hele dagen.

I vores køkken kan I kombinere jeres faglige snak med et af vores mange teambuildingskurser. Udover vores flødebollekursus, kan I også lære at lave macarons, dyste i den store kagedyst eller lave smørrebrød helt fra bunden. Hvis I ønsker at tilføje ekstra luksus, kan I kombinere flødebollekurset med vores 3-retters gastronomiske teambuildingskursus.

Ofte stillede spørgsmål om vores flødebollekursus

Kan vi kombinere et flødebollekursus med vores teambuilding-dag?

Lær at lave flødeboller som en del af jeres teamdag.

Hos Karoline Trier kan I kombinere jeres faglige snak med en flødebolle workshop som både giver en lærerig oplevelse og en masse smil på læben. Vi skræddersyr dagen sammen med jer, og kombinerer gerne en faglig dag med et madlavningskursus.

Hvor mange deltagere er der plads til på kurset?

Vores flødebollekursus er perfekt både til den mindre afdeling og til den større virksomhed på op til 60 personer.

Hvad er inkluderet i en flødebolle workshop?

På vores flødebolle workshop får i to timers grundig introduktion til alle grundteknikker. Undervejs sørger vi for at servicere jer med friskbrygget kaffe, te og økologisk saft. Når I har prøvesmagt jeres flødeboller, pakker vi de resterende i æsker, så I kan tage flødebollerne med tilbage på kontoret.

Hvor ligger jeres køkken?

I finder vores hyggelige køkken på Frederikssundsvej 274D, 2700 Brønshøj. Der er både gode parkeringsforhold og offentlig transport lige udenfor vores dør.

TEAMBUILDING

Flødebollekursus for virksomheder

Tag dine kollegaer med på flødebollekursus hos Karoline Trier, og prøv kræfter med at lave flødeboller helt fra bunden. 

Hyggelig teambuilding på flødebolle workshop

Vores flødebollekursus er en sjov og anderledes teambuilding aktivitet, hvor I både bliver udfordret på samarbejdet og får styrket teamånden i virksomheden. Vi garanterer at I får en hyggelig dag i køkkenet og går hjem med både grin og masser af flødebolletips i ærmet. 

Lær at lave flødeboller sammen med dine kollegaer

På vores flødebollekursus lærer I, hvordan den perfekte flødebolle bliver til. På kurset skal I bage dejlige marcipanbunde, piske en luftig skum og selvfølgelig dyppe de fine flødeboller i tempereret chokolade. I får grundig vejledning undervejs af vores dygtige undervisere, som deler ud af deres bedste tips og tricks til den svære flødebollekunst.

Pris og praktik

Pris: 595 kr. ex moms pr. person med en minimumsbetaling på 10 personer. Prisen inkluderer kaffe, te og økologisk saft.

Du kan få et tilbud på et flødebollekursus ved at udfylde formularen her på siden eller skrive til booking@karolinetrier.dk.

Tilføj ekstra luksus til jeres dag

Alle priser er ex moms.

  • Afvikling på engelsk: 500 kr.
  • Øl og sodavand: 25 kr. pr. stk.
  • Hjemmelavede sandwich: 95 kr. pr. person
  • Forklæde med logo: 195 kr. pr. stk.
  • Dagsmøde med frokost: 895 kr. pr. person
  • Det korte dagsmøde: 145 kr. pr. person

Flødebollekursus i København 

Hold jeres næste firmaarrangement med et flødebollekursus i København. Vi arrangerer både store og små flødebollekurser, og hos os kan I kombinere dagen med jeres teamdag, et fagligt møde, julefrokosten eller sommerfesten. 

Hej, kan vi hjælpe?