Karoline Trier

Searching Availability...

Kun for børn

SOMMERKOKKESKOLE

På Sommerkokkeskolen er der plads til gastronomisk udfoldelse, kreative idéer og hyggelige timer med hinanden. Sommerkokkeskolen er for alle der elsker at lave mad og eksperimentere i et køkken – her går vi nemlig på opdagelse i madens forunderlige verden, spændende råvarer, tilberedningsmetoder og smage.

På Sommerkokkeskolen er vi sammen én hel uge, hvor vi i fællesskab laver både vores frokost samt eftermiddagsmad. Dagen afsluttes altid med fællesspisning, hvor vi mødes om det hyggelige måltid, smager og snakker om maden og dagens oplevelser.

Idéen er, at børnene ved at være sammen i flere dage får et sammenhold og en fælles forståelse for mad og måltider samt udvikler deres præferencer i forhold til råvarer. Vi laver altid god og sund mad helt fra bunden, derfor er det nødvendigt, at vi har god tid, så der også er plads til at eksperimentere, lære og sidde sammen og nyde et godt måltid i fælleskab.

Målet er at vække nysgerrighed og give børnene selvstændighed og lyst til også at gå i køkkenet derhjemme. De lærer løbende de grundlæggende køkkenteknikker og råvarer at kende og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter.

Fredag er en særlig dag, hvor vi tryller køkkenet om til et stort kagebord. Forældre og søskende kan booke bord og se, smage og opleve et lækkert kagebord. Det er naturligvis de seje minikokke der kreerer, anretter og serverer.

 

Pris & praktik

Alder: Kurset er for børn i alderen 8-13 år

Pris pr. barn: 2195 kr. inkl. undervisning, frokost, råvarer og snacks

Tid: Alle dage kl. 9:00-15:00

SOMMERKOKKESKOLER 2023:
Uge 26: 26. juni – 30. juni
Uge 31: 31. juli – 4. august

Karoline Trier
Frederikssundsvej 274 D
2700 Brønshøj

Alle børn får et lækkert forklæde samt opskrifterne fra dagene tilsendt.

Du kan tilmelde dig kurset i tilmeldingsrubrikken til venstre, eller du kan købe et gavekort til kurset her.

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

Bagekursus

Flødebollekursus

 

SE ALLE KURSER HER

Hej, kan vi hjælpe?