Chokoladekursus
Lær om grundteknikkerne til en perfekt chokoladetemperering
Chokoladekurset er til alle jer som elsker chokolade, og som kunne tænke sig at blive klogere på den velsmagende og drilske chokolade.
På kurset bliver I introduceret til kakaobønnen og dens vej fra bønne til chokolade. I lærer om alle grundteknikkerne til chokoladetemperering, så chokoladen får det velkendte knæk og en blank overflade. Du lærer, hvordan du laver de fineste og velsmagende chokolader – og chokoladerne fylder vi med det dejligste fyld. Chokolader skal selvfølgelig smages til, og mesterværkerne får I med hjem til sidst.
Vi garanterer en lærerig og anderledes oplevelse sammen, og der bliver selvfølgelig også tid til en kop kaffe og hyggelig snak undervejs.
Hvert hold får 20-30 chokolader med hjem. Der bliver mulighed for at vælge mellem et par forskellige smage og varianter der afspejler årstiden og kurset varierer derfor en smule efter sæson.
Pris & praktik
På kurset arbejdes der i hold af to personer.
Alder: Min. 8 år (børn under 16 år skal følges med en betalende voksen)
Pris pr. voksen (> 16 år): 795 kr.
Pris pr. barn (< 16 år): 595 kr.
Kaffe, te, vand og saft er inkluderet i prisen – øl og sodavand kan købes på dagen.
Tid: 2,5 timer
Karoline Trier
Frederikssundsvej 274 D
2700 Brønshøj
Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset.
Medbring jeres eget forklæde eller køb det hos os når du bestiller kurset.
Du kan tilmelde dig kurset i tilmeldingsrubrikken til venstre, eller du kan købe et gavekort til kurset her.
MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I: