Karoline Trier

Programeksempel

Kl. 14.00 Velkomst og introduktion til Kagedysten.

Kl. 14.15 I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave den mest velsmagende, kreative og flotte kage. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder jer undervejs, så I kommer godt i hus med kagerne.

Kl. 16.15 Vinderen af Kagedysten kåres.

Kl. 16.30 Tid til at nyde en kop kaffe og jeres skønne kager.

Kl. 17.00 Tak for i dag.

Hold et fagligt møde i kombination med Kagedysten

Vi har de dejligste rammer til at holde møde i og Kagedysten kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Her kan I før, under eller efter Kagedysten afholde et møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en sjov teambuilding aktivitet, hvor det sociale fællesskab styrkes.

Ofte stillede spørgsmål om Kagedysten hos Karoline Trier

Hvor mange deltagere er der plads til?

I vores hyggelige lokaler i København har vi plads til op til 60 personer. Vi arrangerer både madlavningskurser for den lille afdeling på 10 personer og events til den store virksomhed.

Hvad er inkluderet i et kagedyst-arrangement?

Med vores Kagedyst konkurrence får I 3 timers bagekonkurrence som inkluderer kaffe, te og økologisk saft under hele kurset. Derudover er der inkluderet et Karoline Trier forklæde til vinderne af den store kagekonkurrence.

Hvilke ingredienser får vi stillet til rådighed?

Alle hold vil få udleveret de råvarer i skal bruge til jeres grundopskrifter. Derudover vil der være et råvarebord som bugner af friske råvarer, pynt og krydderier. Alle hold vælger på skift en råvare på råvarebordet, som kan bruges i kagen. Når først en råvare er taget kan den ikke bruges af modstanderholdet. I vil derfor helt sikkert blive udfordret på jeres kreativitet når I skal sammensætte kagens elementer.

Hvordan foregår et kagedyst event?

Karoline Triers kage dyst er en bagekonkurrence hvor du dyster mod dine kollegaer. I vil blive inddelt i hold hvorefter I sammen laver en kageplan. Når planen er færdig, vælger holdene på skift smage og råvarer til deres kager. Herefter går I i køkkenet og pisker, smører og bager jeres kager. Når tiden er gået præsenteres kagerne for vores dommere som vil bedømme jeres kager ud fra udseende, kreativitet og smag. Dagens afsluttes med en kop kaffe og tid til at smage på jeres kager inden vi selvfølgelig kårer dagens mesterbagere.

Kreativ teambuilding

Kagedyst

Mangler I et sjovt, udfordrende og hyggeligt firmaarrangement? Så er Kagedysten helt sikkert noget for jer! 

En bagekonkurrence a la ‘Den Store Bagedyst’

I Karoline Triers Kagedyst kan I kaste jer ud i en udfordring a la Den Store Bagedyst og dyste om at blive virksomhedens mesterbager. Her kan du udfordre dine kollegaer i en sjov kagekonkurrence, hvor I dyster om at lave den flotteste og mest velsmagende kage. I skal bage kager som du kender dem fra Den Store Bagedyst, og jeres kreativitet bliver helt sikkert udfordret når I skal vælge både form og smage til jeres kage.

Hvem vinder kagekonkurrencen?

I hold dyster I mod jeres kollegaer om at lave den mest velsmagende, kreative og flotte kage. I får udleveret en grundopskrift og skal herefter vælge smage samt i fællesskab blive enige om udformningen, pynt og antallet af lag på kagen. Vi deler selvfølgelig gode tips og tricks ud undervejs, så I kommer godt i mål med jeres kager, men I vil helt sikkert blive udfordret på både indholdet og samarbejdet. Undervejs er der selvfølgelig også god tid til snak og en kop kaffe mens kagerne bager.

Når jeres mesterværker står klar præsenteres de foran dommerne, som selvfølgelig kårer vinderne af Kagedysten. Vinderne får overrakt fine Karoline Trier forklæder som præmie. 

Dagen afsluttes med en kop kaffe, mens I kan nyde jeres kager i hyggelige omgivelser.

Pris og praktik

Pris: 645 kr. ex moms pr. person med en minimumsbetaling på 10 personer. 

Prisen inkluderer økologisk saft, kaffe og te samt et Karoline Trier forklæde til vinderne af Kagedysten. 

Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Tilføj ekstra luksus til jeres dag

Alle priser er ex moms.

  • Afvikling på engelsk: 500 kr. 
  • Øl og sodavand: 25 kr. pr. stk. 
  • Hjemmelavede sandwich: 95 kr. pr. person
  • Forklæde med logo: 195 kr. pr. stk.
  • Dagsmøde med frokost: 895 kr. pr. person
  • Det korte dagsmøde: 145 kr. pr. person

Gastronomisk Teambuilding hos Karoline Trier 

En sjov og kreativ teambuilding aktivitet

Hvis I heller ikke behøver den store anledning før der gives kage på kontoret er Kagedysten helt sikkert lige noget for jer. Her kan I konkurrere mod hinanden og finde frem til virksomhedens mesterbager – både begyndere og erfarne bage-entutiaster bliver med garanti udfordrede.

Med Kagedysten får I en sjov og kreativ teambuilding aktivitet som både styrker sammenholdet og teamånden i jeres virksomhed. I får øvet jeres samarbejdsevner når I bliver udfordret på både smag og kreativitet, men der bliver selvfølgelig også god tid til snak og en kop kaffe undervejs mens kagerne bager.

Hos Karoline Trier skræddersyr vi jeres teamdag, firma event, sommerfest og julefrokost. Vi tilbyder madlavningskurser til både private og virksomheder på Sjælland. Hos os kan I prøve kræfter med teambuilding med madlavning, Macaronkurser, Hotdogkurser og meget mere.

Skriv endelig til os på booking@karolinetrier.dk og få et uforpligtende tilbud på jeres næste teambuilding event. 

Hej, kan vi hjælpe?