Karoline Trier

Få et tilbud

Fields marked with an * are required

For virksomheder

Kagedyst

Dyst med dine kollegaer om at lave den flotteste, kreative og mest velsmagende kage på tid.

Kagedysten er en perfekt måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed, mens I tilbereder smukke og velsmagende kager. I får øvet jeres samarbejdsevner når I bliver udfordret på både smag og kreativitet, når der skal vælges smage og råvarer.

Med kagedysten får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om hvordan en perfekt kage bliver til. I konkurrerer i hold om, hvem der kan lave den mest velsmagende, kreative og flotte kage, og vinderen kåres selvfølgelig til sidst.

Vi deler ud af vores gastronomiske kundskaber, så I kommer godt i mål med jeres kager. I vil selvfølgelig blive udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver også god tid til snak og en kom kaffe undervejs mens kagerne bager.

Dagen slutter af med en kop kaffe, mens I skal nyde jeres kager i hyggelige omgivelser.

Kagedysten kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Her kan I før, under eller efter kagedysten afholde møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes.

 

Eksempel på Kagedysten

Kl. 14:00 Velkomst og introduktion til Kagedysten

Kl. 14:15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave den mest velsmagende, kreative og flotte kage. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med kagerne.

Kl. 16:15  Vinderen af Kagedysten kåres

Kl. 16:30 Tid til at nyde en kop kaffe og jeres skønne kager

Kl. 17:00 Tak for i dag

 

Pris og praktik

Priser fra 510 kr ex moms inklusiv økologisk saft, kaffe og te. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

 

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required