Karoline Trier

Madkursus hos Karoline Trier

Tag hele familien med på madkursus

Hos Karoline Trier kan du tage hele familien med på madkursus eller invitere venner, naboer og kollegaer med på en sjov og lærerig madoplevelse. 

Hos os kan du udforske nye bageteknikker, lære at lave flødeboller eller få ny inspiration til grønnere hverdagsmad.

Book din plads på vores madkursus i København

På vores mange madlavningskurser i København kan du tage hele familien med. Vores kurser er for både børn og voksne og uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok garanterer vi en sjov og anderledes madoplevelse.

Du kan enten booke din plads på et madkursus med det samme eller du kan købe et gavekort til vores madlavningskurser her og give til en du holder af. 

Vælg dit næste madlavningskursus her

Uanset om du søger inspiration til nye retter, ønsker at nørde chokoladetempering eller lære at lave hotdogs helt fra bunden kan du finde et kursus lige her. Se alle vores kurser nedenfor og bliv inspireret til din næste madoplevelse. 

MACARONKURSUS

Lær at lave de drilske macarons helt fra bunden

På kurset får du en grundig introduktion til de grundlæggende teknikker, der skal til for at kunne lave de små fine og velsmagende macarons.

Pris: 495-695 kr. pr. person

Læs mere

Kagekursus

Lær at lave luftige bunde, bløde cremer og pynt

På vores kagekursus kan du forbedre dine bageteknikker og få inspiration til nye smage og pynt til dine mesterværker.

Pris: 795-995 kr. pr. person

Læs mere

Hotdogkursus

Lær at lave en ægte hjemmelavet hotdog

På kurset lærer du at stoppe dine egne pølser, lave en hjemmelavet ketchup og bage dine egne hotdogbrød – og alt det andet der skal til en ægte hotdog.

Pris: 695-895 kr. pr. person

Læs mere

Chokoladekursus

Få grundteknikkerne til en perfekt temperering

På kurset lærer du, hvordan du laver de fineste og velsmagende fyldte chokolader med det perfekte velkendte knæk.

Pris: 595-795 kr. pr. person

Læs mere

Grøn Mad

Inspiration til velsmagende grønne hverdagsretter

Vi bruger sæsonens bedste råvarer, og I lærer om, hvordan man sammensætter et måltid så alle sanser bliver tilfredsstillet og maven mæt.

Pris: 595-795 kr. pr. person

Læs mere

BAGEKURSUS

Opskriften på saftigt brød

På kurset gennemgår vi de grundlæggende bageteknikker, og du lærer hvordan du bager luftige og velsmagende brød.

Pris: 695-895 kr. pr. person

Læs mere

SOMMERKOKKESKOLE

Sommerferiens hyggeligste aktivitet kun for børn

På sommerens kokkeskole går vi på opdagelse i madens verden med plads til gastronomisk udfoldelse, kreative idéer og nye venskaber.

Pris: 2.195 kr. pr. person

Læs mere

JULEBAGEKURSUS

Opskriften på den hyggeligste juledag

Findes der noget så skønt som duften af jul – nybagte småkager, en rigtig klejne eller nybagte æbleskiver? Vi garanterer at julestemningen er i top!

Pris: 595 kr. pr. person

Læs mere

POLTERABEND

Udfordringer til bruden eller brudgommen

Kombiner en sjov og udfordrende aktivitet i køkkenet med spisning i hyggelige omgivelser på et af vores mange madlavningskurser.

Pris: Fra 695 kr. pr. person

Læs mere

LOKALELEJE

Hold din næste fest i vores skønne køkken

I vores hyggelige køkken kan I holde fest i omgivelser, der inspirerer og skaber god stemning, og undervejs sørger vi selvfølgelig for at servicere jer.

Pris: Fra 9.995 kr.

Læs mere

BØRNEFØDSELSDAG

Kage-, Macaron-, Flødebolle- eller Pølsekursus

Hold den næste børnefødselsdag på Kokkeskolen, og giv børnene en unik, sjov og lærerig oplevelse sammen

Pris: Fra 695 kr. pr. person

Læs mere

UNDERVISNINGSFORLØB

Madundervisning for skoleklasser

Bæredygtige madskoleforløb for skoleklasser, specialklasser eller erhvervsskoler.

Pris: Gratis for skoler og dagtilbud i Københavns Kommune

Læs mere

KURSUSKALENDER

Kurser for voksne, familier, børn og unge

Se alle vores spændende kurser her og find din næste oplevelse.

Læs mere

Lær at lave mad fra bunden

Lær at lave mad på vores mange kurser i madlavning. På Karoline Triers madskole skaber vi madoplevelser som både inspirerer og hvor du lærer at lave mad helt fra bunden. 

Her kan du lære at lave flødeboller helt fra bunden på vores flødebollekursus, eller lære hvordan du laver de små fine franske macarons på vores Macaronkursus. På vores Bagekursus kan du udforske nye bageteknikker og blive inspireret til nyt bagværk eller du kan invitere hele familien med på et sjovt hotdogkursus. 

På Kokkeskolen Karoline Trier tror vi på, at det at lave mad med få gode sæsonråvarer, både bidrager til at skabe stor smag og til at vi kan spise langt mere bæredygtigt. Vi elsker at vise mangfoldigheden af de gode danske råvarer og vise at en simpel råvare kan meget mere end du tror. Vi tror på, at det skaber ny inspiration til at udnytte sæsonens råvarer og til at passe på vores klima. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er inkluderet i et madkursus hos Karoline Trier?

På Karoline Triers kokkeskole får du en sjov og anderledes madoplevelse hvor både råvarer, undervisning og drikkevarer er inkluderet. På vores madlavningskurser skal du selv medbringe et forklæde eller du kan købe et når du booker kurset. Alle opskrifterne fra kurset vil efterfølgende blive sendt til dig, så du kan forkæle venner og familie med alt det nye du har lært. 

Hvem kan deltage på et madkursus?

Om du er nybegynder eller passioneret amatørkok, barn eller voksen har vi et madlavningskursus lige for dig! Her kan du både finde et madlavningskursus for begyndere og øvede og på alle vores kurser er børn fra 8 år velkommen. Vores madlavningskurser er derfor den perfekte gaveidé til barnet der gerne vil lære at lave mad, eller til bedsteforældrene der gerne vil tilbringe tid med deres børnebørn. Du kan også med fordel invitere dine veninder, naboer og kollegaer med på et af vores mange madkurser. Her får I med garanti en madoplevelse, som både vil skabe minder og gode grin. 

Hvad lærer man på et madlavningskursus?

På et kokkekursus hos Karoline Trier lærer du alle de grundlæggende teknikker til at kunne gå i køkkenet derhjemme. Du vil få en grundig introduktion til alle grundteknikker, og undervejs vil du arbejde i grupper á to personer. Hos os tror vi på, at du skal have hænderne i bolledejen for at lære, og derfor vil du altid være med i alle delprocesserne for at opnå det endelige resultat. Vi afslutter altid et kursus med en hyggelig stund med tid til at smage og snakke om maden.  

Hvor foregår jeres madlavningskurser? 

Kokkeskolen Karoline Trier ligger på Frederikssundsvej 274D, Brønshøj. Her har vi de hyggeligste lokaler hvor vi afholder alle vores madlavningskurser. Du kan tage bussen og stå af lige udenfor vores hoveddør, eller du kan parkere gratis på Frederikssundsvej og de omkringliggende sidegader. 

Kan jeg købe et gavekort til Karoline Triers madlavningskurser? 

Absolut! Et gavekort til et madlavningskursus er en genial gaveidé til den runde fødselsdag, julegaven, konfirmations- eller studentergaven. Du kan invitere dine bedsteforældre på en hyggelig dag i køkkenet eller du kan give et madlavningskursus til barnet der elsker at være med i køkkenet. Du kan købe et gavekort til Karoline Triers madlavningskurser lige her og glæde en du holder af med en madoplevelse de sent vil glemme. 

Hej, kan vi hjælpe?