Karoline Trier

Årets juleaktivitet for børn og voksne

Mangler du også idéer til årets juleaktiviteter for hele familien? Et julebagekursus hos Karoline Trier er den perfekte juleaktivitet for både børn og voksne!

På vores julebagekursus får I et tre timers hyggeligt bagekursus med tid til nærvær og fordybelse. Tag dit barnebarn med og prøv kræfter med de sprøde aristokrater eller tag hele familien afsted og giv jer tid til at lave fantasifulde peberkager med kreativt pynt.

Lær at bage peberkager, klejner og aristokrater

På julebagekurset laver vi bagværk, som med garanti vil få dig i den dejligste julestemning!

Lær at bage peberkager, klejner, pebernødder, aristokrater, jødekager, finskbrød og de smagfulde ingefærsmåkager.

Vi har fundet alle vores bedste juleopskrifter, så du kan vælge dine yndlings småkager ud. Du kan forvente at nå at bage 2-3 slags, og de resterende får du naturligvis opskriften på, så du kan bage videre derhjemme i køkkenet.

Ofte stillede spørgsmål om vores julekursus i København

Hvordan foregår jeres julebagekursus?

På vores kursus i julebag får I et par hyggelige timer i køkkenet med det bedste af julens bagværk. Vi har fundet alle vores bedste juleopskrifter frem, så du kan vælge de julekager ud, som bringer dig i det bedste julehumør. Du kan forvente at nå 2-3 opskrifter, og julekagerne får du selvfølgelig med hjem til sidst. Du kan vælge mellem peberkager, klejner, pebernødder, aristokrater, jødekager, finskbrød og de smagfulde ingefærsmåkager.

Kan børn deltage?

Ja da! Vores bagekursus er både for børn og voksne! Børn skal være minimum 6 år for at deltage i kurset og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Hvad er inkluderet i et kursus i julebag?

På vores bagekursus får du tre hyggelige timer i køkkenet med julens skønne bagværk. Du kan forvente at nå 2-3 opskrifter, og alle julekagerne får du med hjem. Undervejs sørger vi for at servere friskbrygget kaffe, te og gløgg og til børnene er der selvfølgelig saftevand.

Får jeg opskrifterne med hjem fra jeres kursus?

Opskrifterne får du tilsendt på mail efter kurset, så du kan bage alle de småkager du ikke nåede på kurset.

Hvad koster det at deltage i jeres julebagekursus i København?

Vores julekursus i København koster 595 kr. pr. person.

Kan jeg købe et gavekort til jeres julebagekursus?

Ja da! Køb et gavekort til vores julebagekursus her og lær at bage julekager.

Julebagekursus

Findes der noget så skønt som duften af nybagte julekager? På vores julebagekursus får du tre timers hyggeligt kursus med julens bedste bagværk. 

Et hyggeligt bagekursus med småkager og julebag

På Karoline Triers julebagekursus kan du komme med på opdagelse i de skønneste julekrydderier og få opskriften på de dejligste julekager. 

Vi udforsker forskellige julekrydderier og bagemetoder, og vi giver alle vores bedste tips og tricks til at bage sprøde og smagfulde julesmåkager. Vi bager både et par af de klassiske julekager, og nogle der kan give helt nye smagsoplevelser.

Undervejs er der selvfølgelig tid til en sludder og en kop friskbrygget kaffe, et glas saft eller en kop dejlig varm gløgg. Vi garanterer at julestemningen vil være i top! 

Julekagerne får I selvfølgelig med hjem, så I kan servere hjemmebagte julekager til familie og venner. 

Searching Availability...

Pris og praktik

På kurset arbejdes der i hold af to personer. Undervejs sørger vi selvfølgelig for at servere friskbrygget kaffe, te, gløgg og økologisk saft.

Alle de spændende juleopskrifter bliver tilsendt efter kurset.

Pris pr. voksen (> 16 år): 595 kr.
Pris pr. barn (< 16 år): 595 kr.

Alder: Min. 6 år (børn under 16 år skal følges med en betalende voksen).

Medbring jeres eget forklæde, eller køb det hos os når du bestiller kurset.

Tilmeld dig kurset i tilmeldingsrubrikken her på siden og lær at bag de dejligste julesmåkager.

Hej, kan vi hjælpe?