Karoline Trier

For virksomheder

Macaronkursus

Tag dine kollegaer med i køkkenet og lær at lave de drilske macarons. Et macaronkursus er en perfekt måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed, og på macaronkurset får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen.

Vi tager jer i hånden og guider jer gennem alle steps til at kunne lave de lækre små maracons. I bliver introduceret til alle grundteknikkerne, og lærer hvordan I kan lave den perfekte macaron med de velkendte “fødder” og med et dejligt fyld.

Vi starter med en introduktion til teknikkerne og grundprincipperne for kagen samt gennemgang af råvarer og udstyr. Herefter går vi i køkkenet, og I får selv lov til at røre dejen, sprøjte de små fine macarons og bage dem. I lærer, hvordan fyldet laves så det smager himmelsk og får den rette konsistens, så samlingerne af kagerne bliver perfekte.

Der bliver også tid til en kop kaffe og hyggelig snak mellem kagerne og selvfølgelig smagsprøver på de mange forskellige macarons. Mesterværkerne får I med hjem til sidst.

 

Programeksempel

14.00 Velkomst og introduktion til Macarons

14.15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave de drilske macarons. Vi lærer jer, hvordan I laver de fine, glatte og runde macarons med de velkendte “fødder”, og I får selv lov til at lave fyldet, samle dem og smage dem til. Vi guider og vejleder jer undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kop kaffe undervejs mens jeres macarons bager.

15.45 Tid til at smage på jeres macarons og pakke dem i æsker.

16.00 Tak for i dag.

 

Pris og praktik

Priser fra 595 kr. ex moms inklusiv kaffe, te og økologisk saft (minimumsbetaling på 10 personer). Prisen afhænger af indhold, dato og antal.

Få et tilbud på dit arrangement ved at skrive til booking@karolinetrier.dk.

Macaronkurset kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker, hvor  I før, under eller efter kurset kan afholde et møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i, og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger.

 

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required