Karoline Trier

Pris og praktik

Pris: Fra 595 kr. ex moms pr. person inklusiv kaffe, te og økologisk saft. Der er en minimumsbetaling på 10 personer.

Få et tilbud på et macaronkursus ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Tilføj ekstra luksus til jeres dag

  • Afvikling på engelsk: 500 kr. ex moms
  • Øl og sodavand: 25 kr. ex moms pr. stk. 
  • Hjemmelavede sandwich: 95 kr. ex moms pr. person
  • Forklæde med logo: 195 kr. ex moms pr. stk.

Kombiner macaronkurset med et møde i vores hyggelige køkken

Macaronkurset kan med fordel kombineres med en faglig teamdag, workshop eller seminar. Vi tilbyder mødepakker, hvor I før, under eller efter kurset kan afholde et møde i hyggelige og uformelle omgivelser. Vi skræddersyr dagen sammen med jer, og sørger for både forfriskninger og mødefaciliteter.

Dagsmøde med frokost: 895 kr. ex moms pr. person
Det korte dagsmøde: 145 kr. ex moms pr. person

Ofte stillede spørgsmål om vores macaronkursus

Kan vi kombinere et macaronkursus med vores teambuilding dag?

Det kan I tro! Vi skræddersyr jeres firmaarrangement i samarbejde med jer. I kan fx kombinere macaronkurset med et fagligt møde eller I kan forkæle jer selv med vores kokkeskole, hvor I sammen tilbereder og spiser 3 retter dejlig gourmetmad. Vi skræddersyr jeres arrangement, så det passer præcis til jeres ønsker og behov. Hør om mulighederne ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Hvor mange deltagere er der plads til på kurset?

Vi afholder madkurser for både mindre afdelinger og større virksomheder. Vi har plads til 60 personer i vores skønne køkken, og er i en mindre afdeling sørger vi selvfølgelig for at der er mindre og hyggelige omgivelser.

Hvad er inkluderet i en macaron workshop?

På vores macaronkursus for virksomheder er inkluderet 2,5 timers teambuilding, alle råvarer og opskrifter, kaffe og te. Derudover får I alle macarons med hjem, så I enten kan forkæle venner og familie med dem eller I kan tage dem med tilbage på kontoret og nyde dem.

Kan vi spise frokost hos jer?

Absolut! I kan tilkøbe sandwich, så I kan kombinere macaronkurset med jeres frokost og slå to fluer med et smæk. I kan også udvide med vores Masterchefkursus, Smørrebrødskursus eller Hotdogkursus, hvor I selv tilbereder frokosten.

TEAMBUILDING

MACARONKURSUS FOR VIRKSOMHEDER

Tag dine kollegaer med i køkkenet og lær at lave macarons helt fra bunden. 

Hyggelig teambuilding på macaron workshop

Karoline Triers macaron workshop er en perfekt måde at udfordre jeres samarbejdsevner og samtidig få styrket jeres sociale sammenhold i virksomheden. På vores kursus i macarons får I en lærerig, anderledes og hyggelig oplevelse sammen og så er det den perfekte mulighed for at udfordre din kollega eller chef i at blive virksomhedens mesterbager. 

Lær at lave macarons sammen med dine kollegaer

På vores macaronkursus tager vi jer i hånden og guider jer gennem alle steps til at kunne lave de lækre små franske macarons. I vil få en introduktion til alle grundteknikker, så I kan lave den perfekte macaron med de velkendte fødder og dejligt fyld.

Vi starter kurset med en gennemgang af grundprincipperne for den lille drilske kage. Herefter får I selv lov til at røre dejen, sprøjte de små fine macarons og bage dem. I skal selvfølgelig også lære hvordan I laver fyldet så det smager himmelsk og får den helt rigtige konsistens, inden vi til sidst samler og smager på de små fine macarons. Undervejs bliver der selvfølgelig også tid til en kop kaffe og en hyggelig snak med dine kollegaer. De små kager får I med hjem, så i kan prale af jeres mesterværker til resten af virksomheden. 

Programeksempel på en teamdag hos Karoline Trier 

Kl. 09.00 Morgenmad i vores hyggelige lokaler

Kl. 09.30 Møde og workshop

Kl. 11.30 Hjemmelavede sandwich

Kl. 12.00 Møde og workshop 

Kl. 14.00 Introduktion til Karoline Triers Macaronkursus

Kl. 14.15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave de drilske macarons. Vi lærer jer, hvordan I laver de fine, glatte og runde macarons med de velkendte “fødder”, og I får selv lov til at lave fyldet, samle dem og smage dem til. 

Kl. 16.00 Tid til at smage på jeres macarons og pakke dem i æsker.

Kl. 16.30 Tak for i dag.

Prøv et af vores mange madkurser

Hos Karoline Trier kan du tage både dine kollegaer, venner og familie med på et hyggeligt kursus i København. Vi afholder både madkurser for virksomheder, voksne og børn hvor vi lærer fra os om både bageteknikker, smage og konsistenser. 

Vi elsker at vise hvordan de gode danske sæsonråvarer kan vendes på hovedet og bruges i desserter, bagværk og i helt nye retter. Du kan finde ny inspiration i vores opskrifter her eller tage på et af vores mange madkurser. 

Hej, kan vi hjælpe?