Karoline Trier

HANDELSBETINGELSER

PRIVATE KURSER

Følgende gælder de kurser som løbende bliver slået op på www.karolinetrier.dk. Alle kurser afholdes på de angivne tidspunket angivet på hjemmesiden. Vi forbeholder os retten til udelukkende at afholde kurset ved et minimum på 8 deltagere. Sker der ændringer eller aflysninger, får du besked pr. mail eller telefon senest 48 timer inden starttidspunktet. Bliver det, du har tilmeldt dig aflyst, får du det fulde beløb retur eller mulighed for at deltage på et andet tidspunkt, hvis kurset rykkes. Din tilmelding er bindende, så snart du har tilmeldt dig. 

Afbestilling eller ombooking af kurser skal ske minimum 14 dage inden afholdelse. Ved senere afbud refunderes eller ombyttes billetten ikke. Ved afmelding mere end 14 dage før starttidspunktet, får du refunderet 100 % af det fulde beløb. Ved mindre end 14 dage, refunderes beløbet ikke. Afbestilling eller ombooking skal ske via login på hjemmesiden. Ved afbud, også i sidste øjeblik, er du velkommen til at sende en anden deltager i dit sted. 

FIRMAEVENTS

Jeres booking er bindende, så snart I har bekræftet et tilbud skriftligt. Ved aflysning mere end 21 dage før afholdelse er aflysningen gratis. Ved mindre end 21 dage, vil I blive opkrævet det fulde beløb for det antal personer I har oplyst ved bookingbekræftelsen. Hvis aflysningen sker i forbindelse med ændring af dato, men max 14 dage inden afholdelse, koster dette kun et administrationsgebyr på 1495 kr. ex  moms.

Skriv en e-mail til booking@karolinetrier.dk, hvis du ønsker at aflyse eller ombooke.

Senest 14 dage inden afholdelse af arrangementet skal det endelige deltagerantal oplyses pr. mail til booking@karolinetrier.dk. Hvis vi ikke hører fra jer, er det minimum det antal vi er blevet oplyst ved bookingen I vil blive faktureret for. Eventuelle ekstra deltagere skal meddeles til booking@karolinetrier.dk, hurtigst muligt, dette er muligt ind til 24 timer inden afholdelse.

PERSONOPLYSNINGER

Karoline Trier er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en e-mail til os via kontaktformularen på www.karolinetrier.dk. Det er udelukkende personer, der er tilknyttet Madskolen Karoline Trier der har adgang til disse data.

FOTO OG VIDEOTILLADELSE

Under udvalgte kurser vil der blive taget billeder og/eller video. Vi forbeholder os retten til at bruge billederne på Karoline Triers website, Facebook og Instagram profil. Alle billeder vil blive behandlet i overensstemmelse med dansk lovgivning, og vil udelukkende blive brugt af Madskolen Karoline Trier. Madskolen Karoline Trier vil på intet tidspunkt videregive eller sælge billederne til 3-part. Hvis du eller dit barn ikke ønsker at være med på billederne, der kan blive brugt på Karoline Triers sociale medier og website, så gør os venligst opmærksom på det på mail eller på dagen for kurset.

Hej, kan vi hjælpe?