Karoline Trier

For virksomheder

Chokoladekursus

Tag dine kollegaer med på chokoladekursus. Et chokoladekursus er en perfekt måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed, og på chokoladekurset får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen. Chokoladekurset er til alle jer som elsker chokolade, og som samtidig sætter pris på at hygge jer i køkkenet sammen.

På kurset lærer I alt om chokolade, og hvordan I laver fyldte chokolader med skønt fyld. I bliver introduceret til kakaobønnen og vejen fra bønne til chokolade, og får selvfølgelig lov at smage på forskellige typer af chokolade.

I lærer at temperere chokolade, så de fyldte chokolader får det velkendte knæk og en blank overflade. Chokoladen skal fyldes med blandt andet trøffel, karamel og rom. De fyldte chokolader skal selvfølgelig smages til, og mesterværkerne får I med hjem til sidst.

På Madskolen kan vi afholde events for både den lille afdeling og for den store virksomhed på op til 100 personer.

Eksempel på et Chokoladekursus

Kl. 14.00 Velkomst og introduktion til chokolade. Her lærer I blandt andet om chokoladefremstilling, lige fra kakaobønne til en skøn fyldt chokolade.

Kl. 14.15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave fyldte chokolader helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan den perfekte fyldte chokolade bliver til, og I får selv lov til at temperere chokolade, fylde dem og smage dem til. Vi guider og vejleder jer undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kop kaffe undervejs mens chokoladerne bliver til.

16.00 Tid til at smage på de fyldte chokolader og pakke dem i æsker.

16.30 Tak for i dag.

Pris og praktik

Priser fra 595 kr ex moms inklusiv økologisk saftevand, kaffe og te (minimum betaling for 10 personer). Prisen afhænger af indhold, dato og antal.

Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Chokoladekurset kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Her kan I før, under eller efter kurset afholde møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes.

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

Hej, kan vi hjælpe?
Ingen felter fundet.