Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

For virksomheder

Chokoladekursus

Tag dine kollegaer med på chokoladekursus

På kurset lærer I alt om chokolade, og hvordan I laver fyldte chokolader med skønt fyld. I bliver introduceret til kakaobønnen og vejen fra bønne til chokolade, og får selvfølgelig lov at smage på forskellige typer af chokolade.

I lærer at temperere chokolade, så de fyldte chokolader får det velkendte knæk og en blank overflade. Chokoladen skal fyldes med blandt andet trøffel, karamel og rom. De fyldte chokolader skal selvfølgelig smages til, og mesterværkerne får I med hjem til sidst.

Et chokoladekursus er en perfekt måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed, og på chokoladekurset får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen. Chokoladekurset er til alle jer som elsker chokolade, og som samtidig sætter pris på at hygge jer i køkkenet sammen.

Pris og praktik

Priser fra 535 kr ex moms inklusiv økologisk saftevand, kaffe og te. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Adresse:Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

Eksempel på et Chokoladekursus

Kl. 14:00 Velkomst og introduktion til chokolade. Her lærer I blandt andet om chokoladefremstilling, lige fra kakaobønne til en skøn fyldt chokolade.

Kl. 14:15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave fyldte chokolader helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan den perfekte chokolade bliver til, og I får selv lov til at temperere chokolade, fylde dem og smage dem til. Vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kom kaffe undervejs mens chokoladerne bliver til.

16:00 Tid til at smage på de fyldte chokolader og pakke dem i æsker

16:30 Tak for i dag

 

Se alle kurser for virksomheder her