Karoline Trier

Ofte stillede spørgsmål om vores flødebollekursus

Hvordan foregår jeres kursus i flødeboller?

På vores flødebollekursus i København bliver du budt velkommen af vores undervisere med en dejlig kop friskbrygget kaffe. Herefter vil du få en grundig introduktion til alle de grundlæggende teknikker der skal til, for at lave en perfekt flødebolle. Du får selv lov til at bage bunde, piske skum og temperere chokolade, og så giver vi dig selvfølgelig vores bedste tips og tricks til at sprøjte flødebollerne op og dyppe dem i chokolade. Vi afslutter dagen med en kop kaffe og en smagsprøve på flødebollerne, inden du kan pakke de resterende i æsker og tage med hjem til familie og venner.

Kan børn deltage?

Absolut! Dette er et flødebollekursus for børn og voksne – og både store og små, nybegyndere og øvede er velkommen på vores flødebolle workshop. Børn skal være minimum 8 år for at deltage og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Hvad er inkluderet i et flødebollekursus?

Byg din egen flødebolle på et flødebollekursus hos Karoline Trier!

På et flødebollekursus hos Karoline Trier får du 2,5 timers hyggelig og lærerig undervisning. Du vil få opskriften på marcipanbunde og flødebolleskum, og så lærer du hvordan du tempererer chokolade som du kan dyppe dine flødeboller i. Du vil komme til at arbejde i par, og hvert par får 15-20 flødeboller med hjem til sidst. Undervejs sørger vi for at forsyne dig med friskbrygget kaffe og te samt dejlig økologisk saft.

Kan jeg købe et gavekort til jeres flødebollekursus?

Ja da! Et gavekort til flødebollekursus er en genial gaveidé til enhver anledning. Du kan købe et gavekort til Karoline Triers flødebollekursus lige her, og overraske dine bedsteforældre, nabo, kollega, veninde eller barnebarn med.

Hvad koster det at deltage i jeres flødebollekursus i København?

Prisen for vores flødebollekursus er 695 kr. for voksne og 495 kr. for børn.

Hvor foregår jeres flødebollekursus?

Alle vores kurser afholdes i vores hyggelige lokaler på Frederikssundsvej 274D i Brønshøj. Der er gode parkeringsforhold og bussen går lige til døren!

Få svar på dette og meget mere på vores flødebollekursus

Kan man selv lave flødeboller?

Ja da, du kan sagtens selv lave dine egne flødeboller! På vores flødebollekursus får du opskrifterne og vores bedste tips og tricks til, hvordan du bager marcipanbunde, pisker en luftig skum som holder og tempererer chokolade. Når du først har styr på alle grundteknikkerne gælder at øvelse gør mester. Vi giver vores bedste tips til, hvordan du sprøjter dine flødeboller op og hvordan du dypper dem i chokolade uden at skummet falder af.

Hvordan laver man flødebolleskum der holder?

En flødebolleskum består af æggehvider samt vand og sukker som koges op til en varm sukkerlage. For at lave en flødebolleskum der er stiv nok til at sprøjte op og holde formen, er det vigtigt at sukkerlagen har en temperatur på præcis 117 grader inden den hældes i æggehviderne. Æggehviderne pisket let inden du langsomt kan hælde sukkerlagen i, mens du stadig pisker. Det er vigtigt at flødebolleskummen piskes så den køles helt af og bliver helt stiv – dette gøres bedst på røremaskine i 10-15 minutter.

Hvordan overtrækker man flødeboller i chokolade?

Når du skal overtrække dine flødeboller i chokolade, skal du først og fremmest sikre dig at chokoladen er korrekt tempereret og har en arbejdstemperatur på 31-32 grader. Når du skal dyppe dine flødeboller, er det vigtigt at du bruger en stor dyb kop eller skål, så flødebollerne kan dækkes helt af chokoladen. Dyb flødebollen med bunden i vejret, så kanten af bunden dækkes af chokolade. Herefter slipper du flødebollen, så den selv ‘popper op’ og du kan trække den langsomt op. Lad chokoladen dryppe af inden du vender flødebollen om og sætter den på et stykke bagepapir.

Hvor lang tid kan flødeboller holde sig?

Flødeboller opbevares bedst ved stuetemperatur i en lufttæt beholder, og smager bedst inden for den første uges tid.

Flødebollekursus

Er du også vild med flødeboller og vil du prøve at lave dem helt fra bunden?

Et flødebollekursus for både børn og voksne

Karoline Triers flødebollekursus er for alle som elsker en smagfuld flødebolle med en luftig skum og en knasende sprød chokolade!

Her kan både børn og voksne få et par hyggelige og lærerige timer sammen i køkkenet, når vi sammen kaster os over den svære flødebollekunst. 

Lær at lave flødeboller

På et flødebollekursus hos Karoline Trier lærer du at lave alle elementerne til en klassisk flødebolle. 

På kurset skal vi bage dejlige marcipanbunde, piske en luftig skum og så lærer du at temperere chokolade som giver flødebollerne det perfekte look og sprøde knæk. Flødebollerne skal selvfølgelig også smages til og pyntes, og mesterværkerne får I med hjem til sidst.

Du vil få en grundig introduktion til alle grundteknikker, så du efterfølgende kan øve dig på den svære flødebollekunst – ved flødeboller gælder, at øvelse gør mester! Vi garanterer, at I får en sjov og udfordrende dag i køkkenet og at I går hjem med en masse tips og tricks i ærmet.

Searching Availability...

Pris og praktik

Book en plads på vores flødebollekursus og lær at lave flødeboller helt fra bunden!

Pris pr. voksen (> 16 år): 695 kr.
Pris pr. barn (< 16 år): 495 kr.

Børn skal være minimum 8 år for at deltage, og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

På kurset arbejdes der i hold af to personer og undervejs sørger vi selvfølgelig for at servere friskbrygget kaffe, te og økologisk saft.

Opskriften på flødebollerne får du tilsendt på mail efter kurset.

Medbring jeres eget forklæde eller køb det hos os når du bestiller kurset.

Du kan tilmelde dig kurset i tilmeldingsrubrikken til venstre, eller du kan købe et gavekort til flødebollekurset her.

Flødebolle workshop som teambuilding

Lav dine egne flødeboller sammen med dine kollegaer!

Hos Karoline Trier kan I kombinere jeres faglige teamdag med sjov teambuilding med madlavning. Her kan I prøve kræfter med et flødebollekursus som helt sikkert vil udfordre jeres samarbejde. I kan også prøve vores Smørrebrødskursus, Mesterkok-konkurrence eller Kagedyst og kombinere med et møde i vores skønne mødefaciliteter. Skriv endelig til os på booking@karolinetrier.dk og få et uforpligtende tilbud på jeres næste firmaarrangement.

Hej, kan vi hjælpe?