Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

Julefrokost

Hold julefrokost med kollegerne på madskolen og få en lækker oplevelse sammen.

Vi starter aftenen med et glas bobler. Så går vi i køkkenet og tilbereder 3 retter utraditionel julemad, hvor der er fokus på  de gode danske råvarer og stor smag.

Undervejs kan I nyde et glas vin og blive inspireret til,  hvordan I kan lave julemad på en ny måde.

Når maden er klar, kan I gå til bords og nyde, smage og hygge jer. Vi har udvalgt særligt gode vine til julemenuen, så det hele hænger godt sammen.

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden på i en virksomhed. I får en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer nyt om mad og råvarer

Pris og praktik

Priser fra 995 kr ex moms inklusiv drikkevarer. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Adresse:Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

 

Eksempel på en aften på kokkeskole

Varighed 4 timer

Kl. 16:30 Velkomst, introduktion og bobler.

Kl. 17.00  Gastronomisk teambuilding. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave en lækker 3 retters menu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med menuen. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

19:00 Middag og vin

20:30 Tak for i aften

Se alle kurser for virksomheder her