Karoline Trier

 

 

 

For virksomheder

Julefrokost

Hold julefrokost med kollegerne på madskolen og få en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser.

Vi starter aftenen med et glas bobler, hvorefter vi går i køkkenet og tilbereder 3 retter utraditionel julemad, hvor der er fokus på de gode danske råvarer og stor smag.

Undervejs kan I nyde et glas vin og blive inspireret til,  hvordan I kan lave julemad på en ny måde.

Når maden er klar, kan I gå til bords og nyde, smage og hygge jer. Vi har udvalgt særligt gode vine til julemenuen, så det hele hænger godt sammen.

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden på i en virksomhed. I får en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer nyt om mad og råvarer.

På Madskolen kan vi afholde events for både den lille afdeling og for den store virksomhed på op til 100 personer.

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM

16.30 Velkomstbobler og introduktion til aftenen.

Kl. 17.00  Gastronomisk teambuilding. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave en lækker 3 retters utraditionel julemenu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med menuen. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

19.00 Anretning, middag og vin.

20.30 Tak for i aften.

 

SE VORES JULEMENU HER

 

Pris og praktik

Priser fra 1195 kr ex moms inklusiv drikkevarer (minimum betaling for 10 personer). Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Julefrokosten kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Her kan I før, under eller efter madlavningen afholde møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes.

 

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

 

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required