Karoline Trier

Underviser og daglig leder

MARTIN GUF BECKER

Madnørd, far og kok

Jeg har været kok i 22 år plus det løse og har været med til at løfte det nordiske køkken sammen med en masse dygtige kollegaer til det det er i dag, både gennem min tid på restauranter som køkkenchef, via de værse tv programmer eller i min tid som udvikler af ældre mad har min mission altid været at lære flest mulige at god mad ikke er et privilige men en ret.

Som kok har jeg i mange år været bevist om hvilken position  vi og jeg har til at vende måden vi som dansker tænker om mad,
at vi har en position hvor vi kan gøre de mindre eksotiske vare som løg og selleri spændene i hjemmet eller på en tallerken på en restaurant, er et kæmpe privilegie, jeg med største respekt bruger til at udbrede en større kulinarisk glæde ved at lave mad.

Det er trods alt noget vi skal hver dag gennem hele livet med enkelte glimt af take away eller restaurant oplevelser, så jeg ser en stor værdi i at gøre sig selv til en bedre hjemme kok og jeg elsker at være med til at få flere hobby kokke frem fra deres huller rundt om i det danske landskab, om det er glæden ved at lave et perfekt knæk i chokoladen eller en helt blød selleri pure er for mig lige meget bare glæden ved resultatet smitter og kan inspirere flere til at selv gå i gang er jeg glad.

Jeg har i mange år arbejdet med klima bevist mad og den mission er jeg glad for at kunne dele med Karoline i hverdagen.

Underviser

LÆRKE-MARIE KNUDSEN

Nysgerrig maddesigner

Med en uddannelse indenfor mad-design har jeg altid været optaget af, de følelser og minder der opstår, når vi deler et måltid. Mine erfaringer fra designverdenen bruger jeg, når jeg skal lave kommunikation for Madskolen Karoline Trier, eller når jeg skal sammensætte en sjov oplevelse for dens deltagere.

Som underviser får jeg lov til at dele min nysgerrighed for madlavning og mennesker, og min begejstring for madfællesskaber. Jeg tror på, at god mad ikke kun skal være god for kroppen, men også for sjælen, sammenholdet og sanserne.

Jeg elsker danske sommerråvarer – spidskål, ærter, gulerødder og jordbær, og holder allermest af dem, når de får selskab af fløde, ost og smør!

Hej, kan vi hjælpe?
Ingen felter fundet.