Karoline Trier

Underviser

LÆRKE-MARIE KNUDSEN

Nysgerrig maddesigner

Med en uddannelse indenfor mad-design har jeg altid været optaget af, de følelser og minder der opstår, når vi deler et måltid. Mine erfaringer fra designverdenen bruger jeg, når jeg skal lave kommunikation for Madskolen Karoline Trier, eller når jeg skal sammensætte en sjov oplevelse for dens deltagere.

Som underviser får jeg lov til at dele min nysgerrighed for madlavning og mennesker, og min begejstring for madfællesskaber. Jeg tror på, at god mad ikke kun skal være god for kroppen, men også for sjælen, sammenholdet og sanserne.

Jeg elsker danske sommerråvarer – spidskål, ærter, gulerødder og jordbær, og holder allermest af dem, når de får selskab af fløde, ost og smør!

Underviser

HELLE RIMMER

Chokoladenørd

Når jeg står for undervisningen, indebærer det som regel rigelige mængder af chokolade, smør og fløde.

Mit madhjerte banker især for det søde køkken, men jeg blander mig også med største fornøjelse i det salte køkken.

Jeg har stor erfaring med madundervisning, og er for alvor i mit es, hvis der både er børn og voksne i køkkenet. Jeg har en legende og afslappet tilgang til min undervisning, og deler med glæde ud af mine mange tips og tricks til chokoladetemperering, bageteknikker og meget andet.

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required