Karoline Trier

Underviser

CAMILLA SECHER

Mad- og råvareentusiast

Jeg elsker at skabe nye madoplevelser, og jeg tror på at gode madvaner skabes gennem gode oplevelser med plads til gastronomisk udfoldelse, kreativitet og fordybelse.

Jeg tror på at de bedste oplevelser skabes gennem madfællesskaber, glæde og mod, og jeg tror på, at det bidrager til en nysgerrig tilgang til mad og råvarer. Jeg brænder derfor for at skabe gode madoplevelser for både børn og voksne.

Med en bachelor i Ernæring og Sundhed samt Cand. mag. i Læring og forandringsprocesser, har jeg en særlig interesse for formidlingen af gode råvarer.

Siden januar 2017 har jeg været ansat på Madskolen Karoline Trier som drifts- og undervisningsansvarlig.

Kontakt mig her

Underviser

TINA RØNNOW

Nysgerrig fødevarenørd

Jeg er meget nysgerrig, og elsker at smage nye kombinationer. Jeg er vokset op med retter primært bestående af gris, sovs og kartofler, eller pasta med Knorr bearnaise, nok netop derfor er jeg meget interesseret i at smage alle de retter jeg endnu ikke har prøvet. Det er med at gribe muligheden mens den er der, hvem ved om muligheden kommer igen. Derfor håber jeg altid at andre også har lyst til at smage og forhåbentlig få samme oplevelse med at livet er fuldt af alverdens smagsmuligheder.

Med en bachelor i ernæring og sundhed, samt en kandidat i human ernæring har jeg en stor viden omkring stort set alle fødevaregrupper. Jeg er meget ivrig efter at dele min viden med andre, derfor elsker jeg at undervise. Det med at se nogen få en Aha-oplevelse, det er det bedste, så føler jeg virkelig jeg har udrettet noget.

Min yndlingsgrøntsag er guleroden, en noget undervurderet grøntsag. Den kan så meget! Den smager godt i sig selv, kan være både sød og bitter på samme tid. Den kan bruges i både det salte og det søde køkken. Den kan bages, koges, syltes, steges og meget mere, og så fås den i alle mulige farver som hvid, gul, orange og lilla. Skøn grønsag!

Underviser

PERNILLE MORTHENSEN

Kreativ bagenørd

Kunsten at bage det gode surdejsbrød med saftig luftig krumme, eller ordentligt bagværk med gær. Noget med fuldkorn, kerner og frø der smager skønt og er samtidig sundt, det kan man aldrig bage og øve for tit.

Jeg er faktisk meget klassisk. Det er godt at havde styr på grundteknikkerne i køkkenet, og derfra ”go crazy”. 

Når alt dette er sagt, elsker jeg lækre, søde, syrlige og aromatiske kager med alt det, årstiden kan diske op med. Jeg er helt vild med kager og tærter bagt med masser af bær, blomster og grønt fra egen avl eller købt helt lokalt. Kager må gerne være lidt sjove og skæve. 

Jeg brænder for en bæredygtig tilgang til mad og bagværk med fokus på lokale og årstidsbestemte råvarer. 

Mange kan måske huske mig fra Den Store Bagedyst hvor jeg deltog i 2015, og fra jule- og nytårsbagedyst hvor jeg var finalist i både 2015 og 2016.

Underviser

ALLAN RANK BRUNBERG

Kok og nørdet legebarn

Min store passion er mad og kreativitet, og jeg betragter mig selv som et nørdet legebarn. Jeg er uddannet kok og pædagog, hvilket betyder at formidlingen altid er i højsædet hos mig.

Maden binder os sammen og skaber historier ved bordet, jeg elsker at være med til at fortælle de historier –  både de skøre og de smukke. Min yndlingsråvare er kartoflen, simpelthen fordi den lille jordede fætter kan så utroligt meget.

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required