Karoline Trier

Salgs- og eventkoordinator

CAMILLA SECHER

Madoplevelser & madglade fællesskaber

Jeg elsker at skabe nye madoplevelser, og jeg tror på at gode madvaner skabes gennem gode oplevelser med plads til gastronomisk udfoldelse, kreativitet og fordybelse.

Jeg tror på, at de bedste oplevelser skabes gennem madfællesskaber, glæde og mod, og jeg tror på, at det bidrager til en nysgerrig tilgang til mad og råvarer.

Med en bachelor i Ernæring og Sundhed samt en Cand. mag. i Læring og forandringsprocesser, har jeg en særlig interesse for at skabe og formidle madoplevelser for både børn og voksne. Jeg elsker lyden af køkkenets summen når Kokkeskolen er fyldt med nysgerrige og fordybede børn og voksne.

Jeg har siden 2017 været ansat på Kokkeskolen Karoline Trier som underviser, salgs- og eventkoordinator.

Kontakt mig her

Underviser

LÆRKE-MARIE KNUDSEN

Nysgerrig maddesigner

Med en uddannelse indenfor mad-design har jeg altid været optaget af, de følelser og minder der opstår, når vi deler et måltid. Mine erfaringer fra designverdenen bruger jeg, når jeg skal lave kommunikation for Madskolen Karoline Trier, eller når jeg skal sammensætte en sjov oplevelse for dens deltagere.

Som underviser får jeg lov til at dele min nysgerrighed for madlavning og mennesker, og min begejstring for madfællesskaber. Jeg tror på, at god mad ikke kun skal være god for kroppen, men også for sjælen, sammenholdet og sanserne.

Jeg elsker danske sommerråvarer – spidskål, ærter, gulerødder og jordbær, og holder allermest af dem, når de får selskab af fløde, ost og smør!

Underviser

CHRISTINE BANG STEFFENSEN

Nysgerrig madunderviser

Jeg har arbejdet som madkundskabslærer i folkeskolen i 12 år. Jeg brænder for at have elever med i køkkenet, så de kan undres, smage, lære nye teknikker og i det hele taget få en idé om hvordan råvarer bliver til lækker mad.

Jeg går meget op i at knytte teori sammen med praksis – det vil sige, jeg mener at eleverne ikke kun skal lave mad ud fra en opskrift, men gøre sig nogle tanker undervejs. Jeg synes det er vigtigt at vide noget om de råvarer man bruger, så man bliver en bevidst forbruger.

Jeg elsker ost og er aldrig bange for at smage på nye madsammensætninger. Jeg drømmer om at spise mig gennem verden en dag og prøve alt det jeg endnu ikke har smagt.

Underviser

GRY SØBYE

Passioneret madnørd og underviser

Jagten på det gode måltid har bragt mig rundt i forskellige smagshjørner og gjort mig skarp på, hvordan man får den gode smag frem i selv de mest simple råvarer. 

At hive en grøntsag op af jorden eller finde en sjælden svamp i skoven rangerer højt på min liste over lykkestunder – og jeg tror på, at der i de øjeblikke opstår en særlig forståelse for råvaren, som kan smages i den endelige tilberedning. 

På madskolen hiver vi ikke selv grøntsagerne op af jorden. Derfor ser jeg det som en af mine fornemste opgaver at videreformidle råvarernes ophav og potentiale, så samspillet mellem råvareforståelse og velsmag kan gå op i en højere enhed. 

Jeg holder meget af at undervise og møde kursisterne i øjenhøjde. Alle bringer noget unikt til bordet, og det er netop det, der gør det så sjovt at lave mad og spise sammen. 

Underviser

CAMILLA VIKKELSØ

Madunderviser

 

 

Underviser

JACOB MORESCO

Madunderviser

Underviser

JACOB TRIER

Madunderviser

Hej, kan vi hjælpe?