Karoline Trier

Om Karoline Trier

Bidt af gode råvarer

KAROLINE TRIER – MADSKOLEEJER, DIRRENDE RÅVAREFAN OG VINDER AF MASTERCHEF 2016

Hvis du siger “dessert”, tænker jeg måske “jordskokker”. Ikke kun fordi planten gror i køkkenhaven lige uden for min madskole, men også fordi jeg elsker at prøve nyt, vende det velkendte på hovedet, og vise hvor meget selv simple råvarer kan bruges til og smage af.

Efter flere år på universitetet og en bachelorgrad i Uddannelsesvidenskab besluttede jeg at udleve en iværksætterdrøm om at dele ud af det, der begejstrer mig allermest: økologi, bæredygtig madlavning og fællesskab. Iværksætterrejsen har siden bragt mig vidt omkring, bl.a. til jobs som madkundskabslærer, kok og en tid på kokkeskole.

Siden 2014 har jeg så haft min egen madskole. Her er det min mission at styrke vores allesammens forhold til mad, måltider og råvarer. Jeg tror nemlig på, at verden bliver et bedre sted, hvis vi er flere, der tager ansvar for det, vi spiser. På madskolen samler jeg derfor virksomheder, private, voksne og børn omkring madlavning, for at vi kan fokusere på måltidet, kreativiteten og fællesskabet.

Jeg elsker eventyr og særligt de gastronomiske af slagsen. I 2016 fik jeg chancen for at deltage i tv programmet MasterChef, som jeg vandt. Sejren gav mig nye muligheder for at videreudvikle min madskole til det, den er i dag.

Men det er ikke alt. Mit hoved bobler hele tiden over med nye smagskombinationer og anretningsideer, som jeg glæder mig til at dele med jer. Må jeg fx byde på en kartoffelkage lavet af rigtige kartofler?

VELKOMMEN I MIT KØKKEN!

Kærlig hilsen Karoline

Kontakt mig her

Hej, kan vi hjælpe?