Karoline Trier

For virksomheder

Bagekursus

Findes der noget så skønt som nybagt brød, et saftigt rugbrød eller en rigtigt god kage? 

På bagekurset lærer i om mel, korn og kerner  – opskriften på saftigt brød og lækre kager. Vi laver bagværk fra både det søde og det salte køkken, når vi udforsker forskellige meltyper, korn og kerner. I kan prøve kræfter med at bage brød med surdej og I lærer om æltning og gode bageteknikker.

Og så skal vi selvfølgelig bage dejlige kager, både et par af de klassiske, og nogle der kan give nye smagsoplevelser. Vi følger årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk.

Dagen afsluttes med et hyggeligt måltid med tid til at smage på kreationerne.

På Madskolen kan vi afholde events for både den lille afdeling og for den store virksomhed på op til 100 personer.

Eksempel på bagekursus

Kl. 14.00 Velkomst og introduktion til meltyper, hævemidler og æltemetoder.

Kl. 14.15  Bagekursus. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave bagværk fra både det salte og det søde køkken. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kop kaffe undervejs mens kagerne bager.

17.00 Tid til at smage på kreationerne og nyde en kop kaffe.

17.30 Tak for i dag.

Pris og praktik

Priser fra 795 kr ex moms inklusiv drikkevarer (minimum betaling for 10 personer). Prisen afhænger af indhold, dato og antal.

Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Bagekurset kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Her kan I før, under eller efter bagningen afholde møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes.

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

Hej, kan vi hjælpe?