Karoline Trier

Samarbejdspartenere

KBHTeambuilding

Vi samarbejder med KbhTeambuilding. KbhTeambuilding arrangerer teambuilding i hele Danmark og huserer hos KolleKolle i Værløse. KbhTeambuildings teambuilding aktiviteter kan med fordel bookes i forlængelse af en kursus hos Karoline Trier, hvor i kan komme ud på spændende opgaver, der hjælper jer med at komme tættere på hinanden. I forbindelse med heldagsarrangementer, kan de desuden hjælpe med konferencemødepakker. Vi koordinerer gerne på tværs, så det bliver så nemt for jer som muligt at booke, minimerer behovet for korrespondance med flere parter og reducerer behov for transport og tidskoordinering.”

Læs mere om dem her

Samarbejdspartnere

KØBENHAVNS KOMMUNE

Vi samarbejder med Københavns Kommune, og afholder i den forbindelse Bæredygtige Madskoleforløb samt Madforløb i daginstitutioner. Forløbene kan bookes gennem portalen Åben Skole og Åben Dagtilbud.

Læs mere forløbene her

Samarbejdspartnere

KNOWIE

Hos Karoline Trier er vi stor fan af Knowie. Knowie er et online spil for virksomheder, som virkelig kan sparke gang i snakken ved kaffemaskinen. Spillet kombinerer sjov viden om teamet i form af en quiz med fem forskellige gamification typer. I løbet af spillet kommer man rundt om sjove ice-breaker spørgsmål, præferencer og kulturen på arbejdspladsen, samtidig med at man får spændende fun facts og statistikker undervejs.

Hej, kan vi hjælpe?