Karoline Trier

Polterabend med madlavningskursus

Mangler du en sjov og udfordrende aktivitet til et polterabend i København? Hos Karoline Trier kan I kombinere et madlavningskursus med spisning i hyggelige omgivelser.

En sjov og hyggelig aktivitet til polterabend: Tag på kokkeskole

Er du igang med at arrangere polterabend og mangler I den perfekte aktivitet til den kommende brud eller brudgom? Et madlavningskursus er en genial måde at udfordre den kommende brud eller brudgom på! Her kan I slå to fluer med et smæk og kombinere en sjov og udfordrende madlavningsaktivitet med efterfølgende spisning. 

På vores mange madlavningskurser får I et par hyggelige og lærerige timer i køkkenet hvor I sammen kan udforske nye teknikker og smage. Vi afslutter selvfølgelig altid dagen med et hyggeligt måltid med tid til at smage på den mad I har lavet. 

Få et tilbud på et arrangement ved at udfylde formularen her eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Vælg mellem følgende madlavningskurser 

Hos Karoline Trier kan I kombinere alle vores kurser i madlavning med et polterabend. Se et udsnit af vores kurser nedenfor. 

MESTERKOK-KONKURRENCE

Lær at lave mad som i Masterchef i vores sjove og udfordrende madlavningskonkurrence

I hold konkurrerer I om, hvem der kan lave de to mest velsmagende, kreative og smukke anretninger og til sidst kårer vi selvfølgelig dagens Mesterkok-vinder!

Pris: 995 kr. pr. person (inkl. vand og økologisk saft)

Læs mere

HOTDOGKURSUS

Lær at lave hotdogs helt fra bunden på Karoline Triers hotdogkursus

Her kan I udfordre den kommende brud eller brudgom i et pølsekursus, hvor I selv får lov til at kombinere smag, ælte fars og stoppe pølserne. Vi skal selvfølgelig også lave en rigtig ketchup, bage bløde briochebrød, sylte, riste løg og alt det andet, der skal til en ægte hotdog – det bliver en pølsefest!

Pris: 895 kr. pr. person (inkl. vand og økologisk saft)

Læs mere

KAGEDYST

Dyst om at blive dagens mesterbager i vores store Kagedyst!

Her kan I udfordre den kommende brud eller brudgom  i en sjov kagekonkurrence, hvor I dyster om at lave den flotteste og mest velsmagende kage.

Pris: 795 kr. pr. person (inkl. kaffe, te og økologisk saft)

Læs mere

Flødebollekursus

Lær at lave flødeboller helt fra bunden

På Karoline Triers flødebollekursus får I en grundig introduktion til alle grundteknikkerne, så I kan lære at lave flødeboller med en luftig skum og perfekt tempereret chokolade. Et sikkert hit til den flødebolleelskende brud eller brudgom! 

Pris: 695 kr. pr. person (inkl. kaffe, te og økologisk saft)

Læs mere

MACARONKURSUS

Lær at lave de drilske macarons helt fra bunden

På kurset får I en grundig introduktion til de grundlæggende teknikker, der skal til for at kunne lave de små fine og velsmagende macarons. I får selv lov til at røre dejen, sprøjte de små fine franske macarons og bage dem.  

Pris: 695 kr. pr. person (inkl. kaffe, te og økologisk saft)

Læs mere

CHOKOLADEKURSUS

Lær om grundteknikkerne til en perfekt chokoladetemperering

På kurset lærer I, hvordan I laver de fineste og mest velsmagende fyldte chokolader med det perfekte velkendte knæk. 

Pris: 795 kr. pr. person (inkl. kaffe, te og økologisk saft)

Læs mere

SMØRREBRØDSKURSUS

Lær hvordan det perfekte stykke smørrebrød bliver til

Vi garanterer en sjov, udfordrende og hyggelig oplevelse sammen – og så er det den perfekte idé til frokosten! 

Pris: 995 kr. pr. person (inkl. vand og økologisk saft)

Læs mere

KAGEKURSUS

Er den kommende brud eller brudgom vild med at bage?

Så er vores kagekursus helt sikkert et hit! På kagekurset kan I forbedre jeres bageteknikker og få inspiration til nye smage og pynt til jeres mesterværker.

Pris: 995 kr. pr. person (inkl. kaffe, te og økologisk saft)

Læs mere

Hvordan foregår en polterabend med madlavning? 

På et madlavningskursus hos Karoline Trier får I en grundig introduktion til dagen. Herefter går vi i køkkenet og i hold tilbereder I maden. Vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i mål med maden, men der vil selvfølgelig også være god tid til en kop kaffe eller en øl undervejs. Vi afslutter dagen med et hyggeligt måltid med tid til at spise og hygge. 

Programeksempel

11.00 Velkomst og introduktion.

11.15  I bliver inddelt i hold og skal sammen i køkkenet. Vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i mål.

13.00 Tid til at nyde jeres kreationer.

14.00 Tak for i dag.

Pris og praktik

Priser fra 695 kr. pr. person med en minimumsbetaling på 10 personer. Prisen afhænger af indhold, dato og antal.

Få et tilbud på et arrangement ved at udfylde formularen her eller skriv til booking@karolinetrier.dk. 

Tilkøb

I kan med fordel kombinere jeres arrangement med et af vores tilkøbspakker.

Hjemmelavede sandwich: 120 kr. pr. person
Øl og sodavand: 20 kr. pr. stk.
Fri bar under hele arrangementet: 495 kr. pr. person 

En anderledes og kreativ idé til polterabend

Er du i fuld gang med at arrangere polterabend for en kommende brud eller brudgom? Vi har de perfekte polterabend idéer til den bageglade brud eller kreative brudgom der nyder at udforske nye smage i køkkenet og lære nye teknikker.

Hos Karoline Trier kan I få en anderledes og kreativ polterabend. Her kan I udfordre bruden i chokoladetemperering eller flødebollens svære kunst. Et madlavningskursus er genial underholdning til polterabend hvor I både får 2,5-3,5 timers aktivitet samtidig med at I kan kombinere det med enten frokost eller aftensmad.

Er brudgommen en haj i et køkken – og nyder han at lære nye teknikker og udforske nye smage i køkkenet? Så er Mesterkok-konkurrencen lige noget for ham! Her kan I dyste mod hinanden om at blive dagens Mesterkok-vinder, og I vil helt sikkert både blive udfordret på indhold og samarbejdet. I kan også tage på Hotdogkursus og lære at stoppe pølser helt fra bunden.

Det siger vores kunder

Wow, til alle dem der ikke ved hvad de skal lave til et arrangement eller en polterabend, så er bagedysten hos Karoline Trier, den bedste anbefaling herfra. Vi havde en fantastisk dag og det var utroligt sjovt og hyggeligt med bagedysten, synes det er det fedeste koncept, Og helt klar noget jeg vil prøve igen og anbefale. De 3 piger der hjalp og var tilstede, var mega søde og hjælpsomme.”

Sora, planlægger af polterabend

Ofte stillede spørgsmål om vores madkursus for polterabend-selskaber

Hvad er inkluderet i et polterabend-event med madlavning?

På et polterabend-event får I en sjov aktivitet som kan kombineres med enten frokost eller aftensmad. Alle råvarer og udstyr er inkluderet i prisen. På alle vores kurser er kaffe, te og økologisk saft inkluderet. Derudover kan der tilkøbes bobler, øl, sodavand og vin.

Hvilke kurser kan vi vælge imellem?

På Karoline Triers madskole kan I kombinere alle vores kurser i madlavning med en polterabend aktivitet i København. I kan prøve kræfter med at lave hotdogs helt fra bunden eller lære at lave smagfulde vegetariske smørrebrød. I kan også udfordre brudgommen i den store Kagedyst eller dyste i vores Mesterkok-konkurrence om at blive dagens Mesterkok-vinder. Vi skræddersyr alle kurser lige efter jeres ønsker og behov. Skriv til os på booking@karolinetrier.dk og få et uforpligtende tilbud på et madkursus hos Karoline Trier.

Kan vi kombinere kurset med andre polterabend-aktiviteter?

Ja da! Et madlavningskursus tager 2,5-3,5 timer og er den perfekte idé til polterabend hvor I kan kombinere en sjov og underholdende aktivitet med spisning. Et kokkekursus kan derfor sagtens kombineres med andre polterabend-events!

Er både mad og drikke inkluderet til polterabend-arrangementet?

På alle vores madlavningskurser er alle råvarer inkluderet i prisen. Derudover er kaffe, te og økologisk saft inkluderet. Det er muligt at tilkøbe velkomstbobler, øl, sodavand og vin. 

Hvad koster det at holde polterabend hos Karoline Trier?

Vores kurser i madlavning koster fra 695 kr. til 995 kr. pr. person. 

Hej, kan vi hjælpe?