Karoline Trier

Eksempel på et smørrebrødskursus hos Karoline Trier

Kl. 10.00 Velkomst og introduktion til smørrebrødskurset.

Kl. 10.15 I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave smagfulde grønne smørrebrød helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan det perfekte stykke højtbelagt bliver til, og I får selv lov til at anrette og pynte smørrebrødene. Vi guider og vejleder selvfølgelig undervejs, så I kommer godt i mål med det hele. Undervejs bliver der selvfølgelig også tid til snak og en kold øl mens ovnen bager og gryden koger.

Kl. 12.30 Frokost og tid til at nyde jeres smørrebrød og en kold øl.

Kl. 13.00 Tak for i dag.

Skræddersyede teamdage, workshops og teambuildingarrangementer

Hos Karoline Trier kan I holde et hyggeligt firmaarrangement som kombinerer teambuilding med faglig snak. Hos os kan I holde et møde i vores dejlige mødefaciliteter og kombinere med teambuilding med madlavning. Vi skræddersyr virksomhedskurser, workshops og teambuidingskurser på hele Sjælland og garanterer en sjov og hyggelig dag!

Ofte stillede spørgsmål om vores smørrebrødskursus

Kan vi kombinere et smørrebrødskursus med vores teambuilding-dag?

Vores madlavningskursus i København kan kombineres med et af vores mange andre madlavningskurser. Her kan I udfordre hinanden i vores store Kagedyst eller lave flødeboller til desserten. I kan også med fordel kombinere smørrebrødskurset med et møde i vores hyggelige mødefaciliteter.

Hvor mange deltagere er der plads til på kurset?

På vores smørrebrødskursus har vi plads til mellem 10-60 personer, og kurset er derfor perfekt til både den lille afdeling og den større virksomhed.

Hvad er inkluderet i en smørrebrøds workshop?

Hvordan laver man smørrebrød spørger du? Det skal vi lære dig på dette madkursus i København! Vores kursus inkluderer 3 timers gastronomisk teambuilding, hvor I lærer at lave tre slags smørrebrød. Derudover er øl og sodavand selvfølgelig også inkluderet både under madlavningen og til middagen.

Hvilke typer af smørrebrød lærer vi at lave på kurset?

På vores smørrebrøds workshop lærer I at lave tre slags dansk smørrebrød. Vi bruger altid sæsonens bedste råvarer, og hvilke slags vi laver afhænger af årstiden. Et eksempel på de tre slags smørrebrød kunne være:

  • Fredsfisk med remoulade, citrussmør og urter
  • Kartoffelkompot med purløgsmayonaise, friterede løg og timianbrød
  • Svampecreme, pocheret æg, syltet løg, rugbrødsknas, løgstøv og karse

Det er selvfølgelig også muligt at lave vegansk smørrebrød.

TEAMBUILDING

SMØRREBRØDSKURSUS

Lær at lave smørrebrød sammen med dine kollegaer og få en sjov, udfordrende og hyggelig oplevelse sammen! 

Hyggelig teambuilding: Lær at lave smørrebrød

På smørrebrødskurset hos Karoline Trier lærer I, hvordan de perfekte stykker smørrebrød bliver til. 

På kurset laver vi nordisk smørrebrød af de bedste sæsonråvarer, og I lærer hvordan I laver smørrebrød som både er vegetariske og smagfulde. Vi skal selvfølgelig også lave spændende tilbehør og I lærer hvordan man opbygger et smørrebrød så det ser smukt og indbydende ud. 

Til sidst forener vi det hele til en dejlig frokost med tid til at nyde herlighederne sammen, drikke kolde øl og hygge. 

Styrk sammenholdet med madlavning

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed, og på smørrebrødskurset får I både en lærerig og anderledes oplevelse sammen. Her er der både tid til hyggelige snakke over en kold øl, sjove udfordringer i køkkenet og en hyggelig middag til sidst. 

Pris og praktik

Pris: 995 kr. ex moms pr. person som inkluderer øl og sodavand. Der er en minimumsbetaling på 10 personer.

Få et tilbud på et smørrebrødskursus ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Tilføj ekstra luksus til jeres dag

Alle priser er ex moms.

  • Afvikling på engelsk: 500 kr.
  • 2 timer ekstra inkl. vin, øl og sodavand ad libitum: 495 kr. pr. person
  • Forklæde med logo: 195 kr. pr. stk.
  • Dagsmøde med frokost: 895 kr. pr. person
  • Det korte dagsmøde: 145 kr. pr. person
  • Kaffe og sødt, inkl. en time ekstra: 145 kr. pr. person 

Menueksempel

Fredsfisk med remoulade, citrussmør og urter

Kartoffelkompot med purløgsmayonaise, friterede løg og timianbrød

Svampecreme, pocheret æg, syltet løg, rugbrødsknas, løgstøv og karse

Vi tilpasser selvfølgelig menuen efter eventuelle fødevareallergier. Vi kan tage hensyn til følgende fødevareallergier:

  • Glutenallergi
  • Laktoseintolerance
  • Nøddeallergi

Hvis der ønskes et vegansk alternativ serveres en vegansk menu til hele selskabet. Alternativt er det muligt at lave dele af menuen vegansk. 

Hej, kan vi hjælpe?