Karoline Trier

Kontakt

Fields marked with an * are required

For virksomheder

Smørrebrød

Hold jeres næste firmaevent med en stor smagsoplevelse

På kurset lærer I, hvordan de perfekte stykker smørrebrød bliver til. Vi laver spændende tilbehør til det hjemmebagte rugbrød og forener det hele til de dejligste smørrebrød.

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed. På smørrebrødskurset får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om mad og råvarer, mens i sammen tilbereder smørrebrød af årstidens bedste råvarer.

Til sidst nyder I herlighederne sammen, drikker kolde øl og hygger.

Smørrebrødskurset kan med fordel kombineres med møde

Pris og praktik

Priser fra 995 kr ex moms inklusiv drikkevarer. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Adresse:Kløvermarksvej 70, bygning E, 2300 København S

Eksempel på en dag med Smørrebrød

Kl. 10:00 Velkomst og introduktion.

Kl. 10:15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave smørrebrød helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan det perfekte stykke smørrebrød bliver til, og I får selv lov til at kombinere smag og pynte dem. I skal også lave en række lækkert tilbehør, bage, sylte mv. Vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kold øl undervejs mens frokosten bliver til.

13:00 Frokost

13:30 Tak for i dag

Se alle kurser for virksomheder her