Karoline Trier

For virksomheder

Smørrebrød

Hold jeres næste teamdag eller firmaarrangement med en stor smagsoplevelse.

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed. På smørrebrødskurset får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om mad og råvarer, mens i sammen tilbereder smørrebrød af årstidens bedste råvarer.

På kurset lærer I, hvordan de perfekte stykker smørrebrød bliver til. Vi laver spændende tilbehør til det hjemmebagte rugbrød og forener det hele til de dejligste smørrebrød.

Til sidst nyder I herlighederne sammen, drikker kolde øl og hygger.

På Madskolen kan vi afholde events for både den lille afdeling og for den store virksomhed på op til 100 personer.

 

Eksempel på en dag med Smørrebrød

Kl. 10.00 Velkomst og introduktion.

Kl. 10.15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave smørrebrød helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan det perfekte stykke smørrebrød bliver til, og I får selv lov til at kombinere smag og pynte dem. I skal også lave en række lækkert tilbehør, bage, sylte mv. Vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kold øl undervejs mens frokosten bliver til.

12.30 Frokost og tid til at nyde smørrebrød og lidt koldt at drikke.

13.00 Tak for i dag.

 

Pris og praktik

Priser fra 995 kr ex moms inklusiv drikkevarer (minimum betaling for 10 personer). Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Smørrebrød kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Her kan I før, under eller efter madlavningen afholde møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes.

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required