Karoline Trier

MESTERKOK KONKURRENCE

1.095 kr. ex moms pr. person

Lav mad som i Masterchef i vores sjove og udfordrende madlavningskonkurrence.

Det får I:

  • Tre timers teambuilding i køkkenet
  • Hovedret og dessert
  • Ét glas velkomstbobler, én øl eller ét glas vin undervejs samt ét glas vin til hovedretten
  • Tid til masser af grin og udfordringer

Book Mesterkok her

PROGRAM: MASTERCHEF-KONKURRENCEN

Starttidspunktet justeres efter jeres ønsker.

Kl. 16.00 Vi byder jer velkommen med et glas bobler.

Kl. 16.15 Forklæderne kommer på, og I bliver inddelt i hold. Sammen skal I trylle to retter frem, der forener smag, kreativitet og teamwork.

Kl. 17.45 Tid til den store præsentation for dommerpanelet.

Kl. 18.00 I sætter jer til bords og smager på jeres egne kreationer – ledsaget af et godt glas vin og masser af hyggelig snak om dagens køkkeneventyr.

Kl. 18.50 Vi kårer vinderholdet med klapsalver og smil.

Kl. 19.00 Tak for i dag – og en oplevelse rigere på både mad og grin.

BOOK HER

Skriv til booking@karolinetrier.dk eller få et uforpligtende tilbud her:

PRAKTISK INFO OG PRIS

Pris: 1.095 kr. ex moms pr. person med en minimumsbetaling på 10 personer.
Prisen inkluderer et glas velkomstbobler, en øl eller et glas vin undervejs samt et glas vin til maden.

Tilkøb ekstra luksus til jeres arrangement 

Alle priser er ex moms.

  • Afvikling på engelsk: 500 kr.
  • Tilføj protein: 95 kr. pr. person
  • Karoline Trier forklæder til vinderholdet: 995 kr.
  • Appetizer: 75 kr. pr. person
  • Dessertvin: 85 kr. pr. person
  • Kaffe og sødt inkl. en ekstra time: 145 kr. pr. person
  • Ekstra time med øl og vin: 245 kr. pr. person
  • Ekstra time med øl, vin og drinks: 295 kr. pr. person

Dyst mod dine kollegaer i en udfordrende kokkekonkurrence

I Karoline Triers Mesterkok konkurrence dyster I om titlen som virksomhedens Mesterkok. 

I hold konkurrerer I mod jeres kollegaer om, hvem der kan lave de to mest velsmagende, kreative og smukke anretninger. Hvert hold får udleveret en hemmelig udfordring som skal danne rammen om jeres retter. Derudover har alle hold adgang til et råvarebord, som bugner af årstidens skønneste råvarer. Her vil I blive udfordret på både smag og kreativitet, når der skal vælges smage, råvarer og tilberedningsmetoder. Undervejs deler vi selvfølgelig ud af vores gastronomiske kundskaber, så I kommer godt i mål med jeres retter. 

Dagen afsluttes med en dejlig middag i hyggelige omgivelser – og vinderne af den store kokkekonkurrence kåres selvfølgelig til sidst. 

Prøv jer selv af med en kreativ teambuilding aktivitet

Mesterkok er den perfekte teambuilding aktivitet til jeres næste firma event – her får I øvet jeres samarbejdsevner og styrket jeres sammenhold. I vil blive udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver også god tid til snak og et glas vin undervejs mens jeres retter tilberedes. Tag dine kollegaer under armen til en sjov og udfordrende teambuilding event – I vil med garanti få en lærerig og anderledes oplevelse sammen!

Kombiner jeres teambuilding aktivitet med et fagligt møde

Hos Karoline Trier kan I kombinere jeres teambuilding dag med et fagligt møde. Med vores mødepakker kan I før, under eller efter Mesterkok-dysten afholde et møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en sjov madoplevelse.

I kan selvfølgelig også kombinere dagen med et sødt madlavningskursus. I kan prøve kræfter med et Macaronkursus, Kagedysten eller vores Chokoladekursus. Vi skræddersyr et sjovt firmaarrangement lige efter jeres ønsker!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM MESTERKOK HOS KAROLINE TRIER

Hvor mange deltagere er der plads til?

Vi kan afvikle Mesterkok konkurrencen for både den lille afdeling på 10 personer og den store virksomhed på op til 60 personer. Karoline Triers Mesterkok dyst er derfor en perfekt aktivitet til jeres næste teamdag, sommerfest eller julefrokost.

Hvad er inkluderet i et Masterchef event?

Med Karoline Triers Mesterkok event får I en sjov gastro battle hvor I i hold dyster om at blive virksomhedens Mesterkok. I prisen er alle råvarer inkluderet samt velkomstbobler, øl og vin.

Hvem kan deltage i en madlavningskonkurrence?

Alle kan være med! Uanset om du er garvet amatørkok eller bare elsker at snitte grøntsager, sørger vores instruktører for, at alle får en god oplevelse. Det handler om samarbejde og at have det sjovt med dine kollegaer.

Hvilke retter skal vi lave?

I Mesterkok konkurrencen skal I lave to retter mad ud fra en udfordring som er givet på forhånd. Det er herefter op til jer og jeres kreativitet at sammensætte to retter som er både velsmagende og smukt anrettet.

Hvordan vurderes retterne?

Retterne vurderes af vores dygtige undervisere på dagen. De vurderer retterne ud fra smag, kreativitet og udseende, og der bliver givet point i alle kategorier.

Skal vi spise den mad vi laver?

Ja da! Når I har lavet jeres retter færdige sætter I jer til bords og nyder de to retter I har lavet. Vi serverer selvfølgelig et dejligt glas vin til, så I blot kan nyde middagen.

Hvad får vi ud af det?

I får en teambuilding med mad, hvor fællesskab, kommunikation og kreativitet bliver sat på prøve. Samtidig får I en sanselig madoplevelse, der både dufter, smager og bringer jer tættere sammen som kollegaer.

Kan vi kombinere dagen med et møde?

Absolut! Hos os kan I kombinere kokkedysten med vores mødepakker, hvor I enten før, under eller efter Mesterkok dysten kan holde et fagligt møde i vores hyggelige lokaler. Vi skræddersyr dagen i samarbejde med jer – få et tilbud ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

KAROLINE TRIER – MASTERCHEFVINDER 2016 

Jeg startede min madskole i 2014, med den mission at styrke vores allesammens forhold til mad, måltider og råvarer. I 2016 fik jeg chancen for at deltage i tv-programmet Masterchef, som jeg vandt. Sejren gav mig nye muligheder for at videreudvikle min madskole til det, den er i dag. 

På min madskole i København, Sjælland underviser vi i dag både skoleklasser, private og virksomheder. Her tilbyder jeg blandt andet bagekurser, vegetariske madlavningskurser og teambuilding med madlavning.

Jeg elsker at prøve nyt, vende det velkendte på hovedet, og vise hvor meget simple råvarer kan bruges til og smage af. I køkkenet bruger jeg derfor de gode danske sæsonråvarer, og deler ud af det der begejstrer mig allermest; økologi, bæredygtig madlavning og fællesskaber. 

Hej, kan vi hjælpe?