Karoline Trier

For virksomheder

Masterchef

Dyst med dine kollegaer om at lave de smukkeste, mest velsmagende og kreative retter.

Masterchef er en perfekt måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed, mens I dyster om titlen som virksomhedens Masterchef. I får øvet jeres samarbejdsevner, og I bliver udfordret på både smag og kreativitet, når der skal vælges smage, råvarer og tilberedningsmetoder. I vil med garanti få en lærerig og anderledes oplevelse sammen!

I hold konkurrerer I om, hvem der kan lave de to mest velsmagende, kreative og smukke anretninger – og vinderne kåres selvfølgelig til sidst.

Undervejs deler vi ud af vores gastronomiske kundskaber, så I kommer godt i mål med jeres retter. I vil selvfølgelig blive udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver også god tid til snak og et glas vin undervejs mens jeres retter tilberedes.

Dagen afsluttes med en dejlig middag i hyggelige omgivelser.

 

Programeksempel

16.00 Velkomstbobler og introduktion til Masterchef

16.15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave de to smukkeste, mest velsmagende og kreative retter. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i mål.

17.45 Præsentation af jeres retter for dommerne. 

18.00 Tid til at nyde jeres retter og et dejligt glas vin.

18.50 Dagens Masterchef-vindere kåres, og vinderne får et Karoline Trier forklæde med hjem.

19.00 Tak for i dag.

 

Pris og praktik

Priser fra 795 kr. ex moms inklusiv velkomstbobler, øl, vin og vand (minimumsbetaling på 10 personer). Prisen afhænger af indhold, dato og antal.

Få et tilbud på dit arrangement ved at skrive til booking@karolinetrier.dk.

Masterchef kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker, hvor  I før, under eller efter Masterchef-dysten kan afholde et møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i, og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger.

 

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required