Karoline Trier

Selskabslokale

Hold din næste fest i vores skønne køkken

I vores hyggelige køkken kan I holde fest i omgivelser, der inspirerer og skaber god stemning, og undervejs sørger vi selvfølgelig for at servicere jer, så I blot kan nyde dagen.

Vi har de dejligste rammer til at holde en fest i utraditionelle omgivelser med plads til både hyggelige snakke og festlige indslag. Vores køkken er udstyret med siddepladser til 60 personer, og så er der plads til at indrette køkkenet til festlokale med vores flytbare højborde. Lokalerne er derfor perfekte både til konfirmation, fødselsdagsfest og bryllup.  

Hos os kan I kombinere jeres fest med en lærerig og anderledes gastronomisk oplevelse. På vores madkurser får I et par hyggelige timer, mens I sammen tilbereder en gourmetmenu, laver smørrebrød eller stopper pølser helt fra bunden. I kan også prøve kræfter med de drilske macarons, lave flødeboller eller lære at temperere chokolade

Hvis I blot ønsker at læne jer tilbage, kan I lade os servicere jer med en dejlig 3-retters gourmetmenu eller dagens grønne ret. Vi laver og serverer maden for jer, så alt I skal gøre er, at slappe af og nyde et dejligt glas vin. 

 

Pris & praktik

Priser fra 9.995 kr. (prisen afhænger af dato, varighed og øvrige tilvalg)

Få et tilbud ved at udfylde formularen til venstre.

Karoline Trier
Frederikssundsvej 274 D
2700 Brønshøj

 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I:

Social Dining

Macaronkursus

 

SE ALLE KURSER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required