Karoline Trier

Stemningsfyldte møder

I vores hyggelige køkken kan I holde møde i omgivelser, der inspirerer og skaber god stemning – og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. 

Vi har de dejligste rammer til at holde et møde i utraditionelle omgivelser med plads til kreative workshops og fordybelse. Vores køkken er udstyret med wifi, flip-over og projektor, og så er der plads til at indrette køkkenet til workshops med vores flytbare højborde. Vi sørger selvfølgelig for at servere friskbrygget kaffe, te, vand og dejlig frugt undervejs, så I blot kan nyde dagen. 

MØDEPAKKER

Heldagsmøde: Fra 895 kr. ex moms pr. person.
Inkluderer: Let morgenmad (frugt, croissant og juice), frokost (sandwich, vand og saft), kaffe, kage og frugt

Formiddagsmøde: Fra 555 kr. ex moms pr. person.
Inkluderer: Let morgenmad (frugt, croissant og juice), kaffe og te

Eftermiddagsmøde: Fra 625 kr. ex moms pr. person.
Inkluderer: Sandwich, kaffe, kage og frugt

Én times møde i forbindelse med et madkursus: Fra 145 kr. ex moms pr. person.
Inkluderer: Kaffe og te

KOMBINER JERES MØDE MED EN GASTRONOMISK OPLEVELSE

Hos os kan I kombinere jeres faglige møde med en gastronomisk oplevelse der styrker sammenholdet og teamånden i jeres virksomhed. Her kan I før, under eller efter jeres møde få en pause fra den faglige snak og sammen få en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes. 

På vores madkurser får I en lærerig og anderledes oplevelse og lærer om mad og råvarer, mens I tilbereder en gourmetmenu, laver flødeboller eller dyster om at lave den bedste kage. 

I kan også lade os servicere jer med en dejlig 3-retters gourmetmenu eller dagens grønne ret. Vi laver og serverer maden for jer, alt i skal gøre er at slappe af og nyde et dejligt glas vin. 

Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

Hej, kan vi hjælpe?
Ingen felter fundet.