Karoline Trier

GASTRONOMISK TEAMBUILDING

 Madlavning kan være et frirum eller et forhindringsløb, afhængigt af ens interesser og overskuddet i hverdagen. Men uanset om man er lidt af en grydejonglør, en klovn til sovser eller bare helst vil undgå manegen, er det en helt anden oplevelse at gå i køkkenet med kollegerne.

 

kokkeskole

Gå i køkkenet sammen og styrk sammenholdet

Julefrokost

Hold julefrokost med kollegaerne og gå i køkkenet sammen

Gourmet hotdogs

Kokkeskolen hvor I lærer at stoppe pølser og lave tilbehøret til en gourmet hotdog.

Grøn kokkeskole

En stor smagsoplevelse fra det vegetariske køkken

kagedyst

Dyst med dine kollegaer i at lave den flotteste, sjoveste og mest velsmagende kage på tid.

flødebollekursus

Sprøde bunde, højt skum og lækker chokolade.

chokoladekursus

Lær hvordan de lækreste fyldte chokolader bliver til.

Bagekursus

Prøv kræfter med surdej, korn og kager.

smørrebrød

Kokkeskole hvor I sammen skal tilberede spændende smørrebrød helt fra bunden.

Stemningsfyldte møder

I vores hyggelige køkken kan du holde møde i omgivelser, der inspirerer og skaber god stemning.

Sommerfesten

Sommerkokkeskole med de dejligste sommer råvarer.

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required