kokkeskole
Gå i køkkenet sammen og styrk sammenholdet. Vi laver en 3-retters gourmet middag med sæsonens bedste råvarer!
Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed!
På madskolen får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om mad og råvarer, mens i sammen tilbereder en gourmetmenu af årstidens bedste råvarer, laver flødeboller eller dyster om at lave den bedste kage.
Vi deler undervejs ud af vores gastronomiske kundskaber, så I kommer godt i mål med maden. I vil selvfølgelig blive udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver også god tid til snak og et glas vin eller en kop kaffe undervejs, mens maden bliver til.
Vi kan afholde events for både den lille afdeling og for den store virksomhed på op til 100 personer, og alle vores madkurser kan kombineres med en af vores mødepakker.
Vores teambuidling koster fra 595 kr. ex moms pr person og varer fra et par timer til en hel dag. Du kan læse mere om de enkelte kurser nedenfor eller kontakte os her, hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud.
Gå i køkkenet sammen og styrk sammenholdet. Vi laver en 3-retters gourmet middag med sæsonens bedste råvarer!
Hold julefrokost med kollegaerne og gå i køkkenet sammen. Vi laver en utraditionel julefrokost, hvor i bliver udfordret på både sammenhold og nye madlavningsteknikker.
Kokkeskolen, hvor I lærer at stoppe pølser og lave tilbehøret til en gourmet hotdog.
Dyst med dine kollegaer i at lave den flotteste, sjoveste og mest velsmagende kage på tid.
Lær at lave de drilske macarons
Sprøde bunde, højt skum og lækker chokolade - et teknisk, men sjovt kursus!
Dyst med dine kollegaer om at blive virksomhedens Masterchef.
Lær hvordan de lækreste fyldte chokolader bliver til.
Prøv kræfter med surdej, korn og kager.
I vores hyggelige køkken kan du holde møde i omgivelser, der inspirerer og skaber god stemning.
Kokkeskole hvor I sammen skal tilberede spændende smørrebrød helt fra bunden.
Sommerkokkeskole med de dejligste sommer råvarer. Vi laver en 3-retters middag, lærer jer om nye teknikker og tilgange til den danske sommers smukke råvarer.