Karoline Trier

Teambuilding med madlavning

Tag dine kollegaer med i køkkenet

Teambuilding med madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed. Hos Karoline Trier får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen, og I lærer om mad og råvarer, mens I sammen tilbereder en gourmetmenu af årstidens bedste råvarer, laver flødeboller eller dyster om at blive virksomhedens mesterbager i vores store Kagedyst. 

Vi kan afholde events for både den lille afdeling og for den store virksomhed på op til 60 personer, og alle vores madkurser kan kombineres med en af vores mødepakker. Vores gastronomiske teambuilding koster fra 595 kr. ex moms pr. person og varer fra et par timer til en hel dag. Du kan læse meget mere om de enkelte kurser nedenfor eller kontakte os her, hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud. 

3-retters kokkeskole

Gastronomisk teambuilding med kollegaerne

Gå i køkkenet sammen og få en anderledes og lærerig oplevelse sammen med dine kollegaer. På kokkeskolen bliver I udfordret med en 3-retters gourmetmenu sammensat af sæsonens bedste råvarer! 

Pris: 1.195 kr. ex moms pr. person 

Læs mere

Mesterkok    konkurrence

Dyst om at blive virksomhedens Mesterkok

I Karoline Triers udfordrende madlavningskonkurrence, dyster I om titlen som virksomhedens Mesterkok. Her kan du prøve kræfter med at lave mad som i Masterchef og konkurrere mod dine kollegaer om, hvem der kan lave de mest velsmagende og smukke anretninger. 

Pris: 995 kr. ex moms pr. person 

Læs mere

Kagedyst 

Dyst om titlen som virksomhedens mesterbager

I Karoline Triers Kagedyst kan I dyste i en bagekonkurrence som I kender den fra Den Store Bagedyst. Her kan du konkurrere mod dine kollegaer i at lave den flotteste, sjoveste og mest velsmagende kage, mens I får øvet jeres samarbejdsevner og bliver udfordrede på smag og kreativitet. 

Pris: 645 kr. ex moms pr. person 

Læs mere

Gourmet Hotdogs 

Lær at lave hotdogs helt fra bunden

Madkurset hvor I lærer at stoppe pølser helt fra bunden. Vi skal selvfølgelig også bage bløde briochebrød, lave hjemmelavet remoulade og riste sprøde løg. Det hele forener vi til de dejligste gourmet hotdogs, som I kan nyde sammen til sidst. 

Pris: 995 kr. ex moms pr. person 

Læs mere

Macaronkursus 

Lær at lave macarons helt fra bunden 

Tag dine kollegaer under armen og lær at lave de drilske macarons på Karoline Triers Macaronkursus. I får selv lov til at bage makronbunde med de velkendte fødder og så skal I selvfølgelig lære, hvordan I laver fyldet så det smager himmelsk og får den helt rigtige konsistens. 

Pris: 595 kr. ex moms pr. person

Læs mere

Flødebollekursus 

Sprøde bunde, højt skum og lækker chokolade

Tag dine kollegaer med på flødebollekursus hos Karoline Trier og prøv kræfter med at lave flødeboller helt fra bunden. Vi garanterer en sjov og anderledes teambuilding aktivitet, hvor I både bliver udfordret på samarbejdet og går hjem med grin og flødebolletips i ærmet. 

Pris: 595 kr. ex moms pr. person 

Læs mere

Chokoladekursus 

Lær at lave de lækreste fyldte chokolader

På Karoline Triers chokoladekursus lærer I at lave fyldte chokolader helt fra bunden. I lærer at temperere chokolade og fylde dem med det dejligste fyld. Der bliver selvfølgelig også tid til en kop kaffe og sludder undervejs. 

Pris: 695 kr. ex moms pr. person 

Læs mere

Bagekursus 

Lær at bage luftige brød og smagfulde kager

Findes der noget så skønt som duften af nybagt brød og en rigtig god kage? På et bagekursus hos Karoline Trier kan du tage dine kollegaer med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse. 

Pris: 795 kr. ex moms pr. person

Læs mere

Smørrebrødskursus 

Tag dine kollegaer med på Smørrebrødskursus

Her lærer I, hvordan de perfekte stykker smørrebrød bliver til. Vi bruger de bedste af sæsonens råvarer, og I lærer hvordan I laver smørrebrød som både er vegetariske og smagfulde. Vi forener selvfølgelig det hele til en dejlig frokost! 

Pris: 995 kr. ex moms pr. person

Læs mere

Julefrokost 2024 

En anderledes firmajulefrokost

Hos Karoline Trier kan I holde en utraditionel julefrokost, hvor I sammen går i køkkenet og tilbereder en 8-retters gourmetmenu med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. I vil med garanti få en anderledes og sjov oplevelse! 

Pris: 1.195 kr. ex moms pr. person

Læs mere

Mødepakker 

Hold jeres møde i vores hyggelige lokaler

I vores hyggelige køkken kan I holde møde i omgivelser der inspirerer og skaber god stemning. Vi har de dejligste rammer til at holde et uformelt møde i utraditionelle omgivelser med plads til kreative workshops og fordybelse. 

Pris: Fra 145 kr. ex moms pr. person

Læs mere

Gastronomisk teambuilding med dine kollegaer

Kombiner madlavning og teambuilding

Tag dine kollegaer med på gastronomisk teambuilding hos Karoline Trier og få en sjov og anderledes oplevelse hvor I med garanti vil blive udfordret på samarbejdet. Hos os kan I kombinere en faglig teamdag med en sjov udfordring i køkkenet hvor I får styrket det sociale fællesskab. Uanset om I er til teambuilding øvelser og tværfagligt samarbejde eller blot ønsker at få en god spiseoplevelse og nyde en middag i fællesskab har vi et madlavningskursus der passer til jer! 

Madlavning som teambuilding er en genial måde at styrke samarbejdet i jeres team! Hvis I ønsker at fokus skal være teambuilding og samarbejde kan du udfordre dine kollegaer i vores Masterchef-konkurrence eller I kan dyste om at blive virksomhedens mesterbager i vores store Kagedyst. På vores Kokkeskole for virksomheder kan I udfordre samarbejdet når I sammen skal tilberede en 3-retters Gourmet middag af sæsonens bedste råvarer. På vores kokkekursus er der fokus på hygge, samvær og den gode spiseoplevelse. I kan også fordybe jer i teknikker på vores flødebolle-, macaron– eller chokoladekursus og sammen lære hvordan I laver hjemmelavede flødeboller, de fine franske macarons eller hjemmelavede chokolader. På et madkursus i Smørrebrød kan I sammen udfordre jeres madlavningsevner når I skal arbejde om at lave de dejligste nordiske smørrebrød. 

Et madkursus for virksomheder

Hyggelige og anderledes rammer

Hos Karoline Trier skaber vi anderledes og hyggelige rammer at være sammen i – rammer der kan styrke jeres fællesskab og give mulighed for nye roller. Derudover får I med garanti en oplevelse I vil huske! Det at mødes om maden sammen med dine kollegaer, giver jer mulighed for et fællesskab I ikke møder i det daglige og en oplevelse af, at have løst en opgave sammen, som I måske aldrig ville have løst den i hverdagen.

På et gastronomisk teambuilding kursus for virksomheder kan I kombinere en sjov og anderledes social aktivitet med en lærerig madoplevelse. På vores madlavningskurser kan alle være med – om du er nybegynder eller passioneret amatørkok. Vi deler altid ud af vores gastronomiske kundskaber, så alle kommer godt i mål med maden. I vil selvfølgelig blive udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også god tid til snak og et glas vin eller en kop kaffe undervejs, mens maden bliver til.

Ofte stillede spørgsmål om teambuilding med madlavning

Hvordan foregår gastronomisk teambuilding?

Lær at lave mad på Karoline Triers madskole. På vores gastronomiske teambuildingskurser starter vi altid med en velkomst og en introduktion til kurset, mens I kan nyde en kop kaffe eller et glas bobler. Herefter går vi i køkkenet hvor I i hold skal lave mad ud fra de opskrifter vi har forberedt til jer. Vi arbejder altid ud fra et bæredygtigt perspektiv, hvor vi tager afsæt i de gode danske sæsonråvarer. Når maden er færdig er der tid til at nyde et hyggeligt måltid med dine kollegaer. Vi sørger selvfølgelig for at servere en kop kaffe eller et glas vin til maden. 

Hvad er inkluderet i et teambuilding event med madlavning?

Hos Karoline Trier får du et skræddersyet teambuilding event hvor alt er inkluderet. Vi sørger for at byde dig velkommen med et glas bobler eller en kop kaffe inden vi går i køkkenet. Undervejs sørger vi selvfølgelig for at servicere jer med en kop kaffe, et glas vin eller en kold øl. Vi afslutter altid dagen med en hyggelig middag med tid til at nyde den dejlige mad og drikke et glas vin. 

Hvilke kurser kan vi vælge imellem?

Vi har et bredt udvalg af madlavningskurser i København. Her på siden kan du se alle vores kurser i madlavning. Vi skræddersyr alle kurser og events lige efter jeres behov og ønsker. Skriv til os på booking@karolinetrier.dk eller ring til os på tlf. 78707501 og få et uforpligtende tilbud på jeres næste firmaarrangement.

Hvad koster et teambuilding arrangement?

Et teambuilding arrangement hos Karoline Trier koster fra 595-1.195 kr. ex moms pr. person. Vi skræddersyr alle vores kurser, så alle priserne er vejledende.

Hej, kan vi hjælpe?