Karoline Trier

Virksomhedskurser

 Madlavning kan være et frirum eller et forhindringsløb, afhængigt af ens interesser og overskuddet i hverdagen. Men uanset om man er lidt af en grydejonglør, en klovn til sovser eller bare helst vil undgå manegen, er det en helt anden oplevelse at gå i køkkenet med kollegerne.

 

Gastronomisk teambuilding

Gå i køkkenet sammen og styrk sammenholdet

En verden af grønt

En stor smagsoplevelse fra det vegetariske køkken

Gourmet hotdogs

Lær at stoppe pølsen og lave tilbehøret til en gourmet hotdog

Julefrokost

Hold julefrokost med kollegaerne på madskole

Mad og møde

 I mit hyggelige køkken kan du holde møde i omgivelser, der inspirerer og skaber god stemning.

Smagedag

Udforsk jeres smagsløg og bliv kloge på sansernes forskellige indflydelse på maden

Årstidensdarlings

De bedste råvarer i sæson lige nu

Gourmetmiddag

Lær de fede tricks og prøv kræfter med anretninger og spændende teknikker

Sommerfesten

Sommerfest på madskole med de lækreste råvarer og gang i grillen

Bagedag

Opskriften på saftigt brød og lækre kager

Natur og bålmad

Med kollegaerne ud i det blå, samle urter og lave mad i flammerne.

VELFÆRDSBØF-BEARNAISE

Lær hvordan bøffen skal steges, hvordan saucen ikke skiller og hvordan pomfritten bliver helt sprød.

Whisky og snacks

Whisky er andet end røj og tjære, lær at smage og tilberede små lækre snacks.