Karoline Trier

Programeksempel på et Chokoladekursus hos Karoline Trier

Kl. 14.00 Velkomst og introduktion til chokoladefremstilling og chokoladetemperering.

Kl. 14.15 I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave fyldte chokolader helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan den perfekte fyldte chokolade bliver til, og I får selv lov til at temperere chokolade, fylde dem og smage dem til. Vi guider og vejleder jer selvfølgelig undervejs, så I kommer godt i mål med det hele. I bliver udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver selvfølgelig også tid til snak og en kop kaffe undervejs mens chokoladerne bliver til.

Kl. 16.00 Tid til at nyde en smagsprøve på de hjemmelavede chokolader. De resterende chokolader pakker vi i æsker, så I kan tage dem med hjem.

Kl. 16.30 Tak for i dag.

Kombiner chokoladekurset med et fagligt møde i vores hyggelige køkken

I vores dejlige køkken kan I kombinere chokoladekurset med en faglig teamdag. Vi har de dejligste rammer til at holde et møde i hyggelige og uformelle omgivelser med plads til kreative workshops og fordybelse.

Med vores mødepakker kan I før, under eller efter chokoladekurset holde møde, workshop eller seminar. Vores køkken er udstyret med wifi, flip-over og projektor, og så er der plads til at indrette køkkenet til workshops med vores flytbare borde. Vi sørger selvfølgelig for at servicere jer med friskbrygget kaffe og dejlig mad undervejs, så I blot kan nyde dagen.

Ofte stillede spørgsmål om vores chokolade workshop

Hvordan foregår jeres kursus i chokoladefremstilling?

På vores hyggelige kursus i chokoladefremstilling starter vi med en introduktion til chokoladeproduktion og I vil blive introduceret til forskellige typer chokolader. Herefter går vi i køkkenet, hvor I vil lære at temperere chokolade, så det får det velkendte knæk og den blanke overflade. I skal lave dejligt fyld og så skal chokoladerne selvfølgelig støbes i forme. Der vil være god tid til fordybelse og læring når I selv får lov til at temperere, lave fyld og støbe chokoladerne, men der bliver selvfølgelig også tid til en sludder og en kop kaffe undervejs.

Hvor mange deltagere er der plads til?

På vores kursus i chokoladetemperering har vi både plads til den lille afdeling og den store virksomhed. Vi afholder chokoladekurser for grupper ned til 10 personer og op til 60 personer.

Hvad er inkluderet i et chokoladekursus?

På vores chokolade workshopSjælland, er både kaffe, te og saft inkluderet i prisen. Hvert hold, bestående á 2-4 personer, får 20-30 chokolader med hjem, som I kan forkæle venner, familie og kollegaer med.

Hvad koster det at deltage på jeres chokoladekursus i København?

Vores chokoladekursus i København koster 695 kr. ex moms pr. person og inkluderer kaffe, te og økologisk saft. På vores chokoladekursus er der en minimumsbetaling på 10 personer. Derudover er det muligt at tilkøbe sandwich, øl og sodavand.

Hvor foregår jeres chokoladekursus?

Alle vores chokoladekurser afholdes i vores hyggelige køkken på Frederikssundsvej 274 D i Brønshøj. I kan nemt tage bussen som kører lige til døren, eller I kan tage bilen og parkere gratis lige udenfor.

Kan vi spise frokost hos jer?

I kan sagtens spise frokosten her hos os! Vi laver de dejligste hjemmelavede sandwich, som både kan nydes før, under eller efter chokoladekurset.

Hyggeligt firma event

Chokoladekursus

Tag dine kollegaer med på et hyggeligt firmaarrangement hos Karoline Trier og lær at lave fyldte chokolader helt fra bunden.

Teambuilding: Styrk sammenholdet med fyldte chokolader

Hvem holder ikke af et stykke perfekt tempereret chokolde med det dejligste bløde fyld? 

Et chokoladekursus er et perfekt teambuilding event, hvor I med garanti får styrket sammenholdet i teamet. På chokoladekurset vil i sammen få en lærerig og anderledes oplevelse med tid til både fordybelse og gode grin undervejs. I lærer at temperere chokolade og fylde dem med det dejligste fyld, men der bliver selvfølgelig også tid til en kop kaffe og en god snak undervejs. 

Inviter dine kolleger med på chokoladekursus hos Karoline Trier

På et chokoladekursus hos Karoline Trier lærer I hvordan I laver de dejligste fyldte chokolader. 

I bliver introduceret til kakaobønnen og dens vej fra bønne til chokolade. I lærer at temperere chokolade, så de fyldte chokolader får det velkendte knæk og en blank overflade. Chokoladerne fylder vi selvfølgelig med det dejligste fyld og støber dem i fine forme. I får selv lov til både at temperere chokoladen, lave fyldet og støbe chokoladerne i formene. 

Til sidst vil der være tid til at smage på chokoladerne og drikke en kop kaffe. De resterende mesterværker får I selvfølgelig med hjem til familien, eller I kan tage dem med tilbage på kontoret og forkæle jeres kollegaer med hjemmelavede fyldte chokolader. 

Pris og praktik

Pris: 695 kr. ex moms pr. person inklusiv kaffe, te og økologisk saftevand med en minimumsbetaling på 10 personer. 

Få et tilbud på et chokoladekursus ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Alle vores kurser afvikles i køkkenet på Frederikssundsvej i Brønshøj. 

Tilføj ekstra luksus til jeres dag

Alle priser er ex moms.

  • Afvikling på engelsk: 500 kr.
  • Øl og sodavand: 25 kr. pr. stk. 
  • Hjemmelavede sandwich: 95 kr. pr. person
  • Forklæde med logo: 195 kr. pr. stk.
  • Dagsmøde med frokost: 895 kr. pr. person
  • Det korte dagsmøde: 145 kr. pr. person

Hold jeres næste firma event hos Karoline Trier 

Hold jeres næste firma event hos Karoline Trier, og bliv en oplevelse rigere. Hos os kan du udfordre dine kollegaer i teambuilding med madlavning. Her kan I dyste i vores store Masterchef-konkurrence, lære at lave de drilske macarons eller lære at lave de perfekte smørrebrød. Vi skræddersyr dagen i samarbejde med jer, og garanterer at I både bliver en oplevelse rigere og får styrket sammenholdet i jeres virksomhed. Skriv til booking@karolinetrier.dk og få et tilbud på jeres teamdag eller firma event. 

I kan selvfølgelig også besøge os med familie og venner til et af vores mange private madlavningskurser. Her kan I blandt andet lære at lave hotdogs, I kan fordybe jer i æltemetoder og bageteknikker på vores hyggelige bagekursus eller I kan få ny inspiration til aftensmaden på vores kursus i grøn mad. 

Hej, kan vi hjælpe?