Karoline Trier

Programeksempel

Kl. 16.00 Velkomstbobler og introduktion til Mesterkok-konkurrencen.

Kl. 16.15 I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave de to smukkeste, mest velsmagende og kreative retter. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i mål.

Kl. 17.45 Præsentation af jeres retter for dommerne.

Kl. 18.00 Tid til at nyde jeres retter og et dejligt glas vin.

Kl. 18.50 Dagens Mesterkok-vindere kåres, og vinderne får et Karoline Trier forklæde med hjem.

Kl. 19.00 Tak for i dag.

Kombiner jeres teambuilding aktivitet med et fagligt møde

Hos Karoline Trier kan I kombinere jeres teambuilding dag med et fagligt møde. Med vores mødepakker kan I før, under eller efter Mesterkok-dysten afholde et møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en sjov madoplevelse.

I kan selvfølgelig også kombinere dagen med et sødt madlavningskursus. I kan prøve kræfter med et Macaronkursus, Kagedysten eller vores Chokoladekursus. Vi skræddersyr et sjovt firmaarrangement lige efter jeres ønsker!

Ofte stillede spørgsmål om Mesterkok hos Karoline Trier

 

Hvor mange deltagere er der plads til?

Vi kan afvikle Mesterkok konkurrencen for både den lille afdeling på 10 personer og den store virksomhed på op til 60 personer. Karoline Triers Mesterkok dyst er derfor en perfekt aktivitet til jeres næste teamdag, sommerfest eller julefrokost.

Hvad er inkluderet i et Masterchef event?

Med Karoline Triers Mesterkok event får I en sjov gastro battle hvor I i hold dyster om at blive virksomhedens Mesterkok. I prisen er alle råvarer inkluderet samt velkomstbobler, øl, sodavand og vin under hele arrangementet. Derudover får vinderholdet et Karoline Trier forklæde med hjem som præmie.

Hvilke retter skal vi lave?

I Mesterkok konkurrencen skal I lave to retter mad ud fra en hovedingrediens som er givet på forhånd. Det er herefter op til jer og jeres kreativitet at sammensætte to retter som er både velsmagende og smukt anrettet.

Hvordan vurderes retterne?

Retterne vurderes af vores dygtige undervisere på dagen. De vurderer retterne ud fra smag, kreativitet og udseende, og der bliver givet point i alle kategorier.

Skal vi spise den mad vi laver?

Ja da! Når I har lavet jeres retter færdige sætter I jer til bords og nyder de to retter I har lavet. Vi serverer selvfølgelig et dejligt glas vin til, så I blot kan nyde middagen.

Hvor ligger jeres køkken?

Vores køkken ligger i de skønneste lokaler i Brønshøj på adressen Frederikssundsvej 274 D. Der er gratis parkering på Frederikssundsvej og de omkringliggende sidegader, og bussen går lige til døren.

Kan vi kombinere dagen med et møde?

Absolut! Hos os kan I kombinere kokkedysten med vores mødepakker, hvor I enten før, under eller efter Mesterkok dysten kan holde et fagligt møde i vores hyggelige lokaler. Vi skræddersyr dagen i samarbejde med jer – få et tilbud ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Teambuilding

Mesterkok konkurrence

Lav mad som i Masterchef i vores sjove og udfordrende madlavningskonkurrence.  

Dyst mod dine kollegaer i en udfordrende kokkekonkurrence

I Karoline Triers Mesterkok konkurrence dyster I om titlen som virksomhedens Mesterkok. 

I hold konkurrerer I mod jeres kollegaer om, hvem der kan lave de to mest velsmagende, kreative og smukke anretninger. Hvert hold får udleveret en hemmelig udfordring som skal danne rammen om jeres retter. Derudover har alle hold adgang til et råvarebord, som bugner af årstidens skønneste råvarer. Her vil I blive udfordret på både smag og kreativitet, når der skal vælges smage, råvarer og tilberedningsmetoder. Undervejs deler vi selvfølgelig ud af vores gastronomiske kundskaber, så I kommer godt i mål med jeres retter. 

Dagen afsluttes med en dejlig middag i hyggelige omgivelser – og vinderne af den store kokkekonkurrence kåres selvfølgelig til sidst. 

Prøv jer selv af med en kreativ teambuilding aktivitet

Mesterkok er den perfekte teambuilding aktivitet til jeres næste firma event – her får I øvet jeres samarbejdsevner og styrket jeres sammenhold. I vil blive udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver også god tid til snak og et glas vin undervejs mens jeres retter tilberedes. Tag dine kollegaer under armen til en sjov og udfordrende teambuilding event – I vil med garanti få en lærerig og anderledes oplevelse sammen!

Pris og praktik

Pris fra: 995 kr. ex moms pr. person med en minimumsbetaling på 10 personer. 

Prisen inkluderer velkomstbobler, øl, vin og vand samt et Karoline Trier forklæde til vinderholdet. 

Få et tilbud på Mesterkok-konkurrencen ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Tilkøb ekstra luksus til jeres arrangement 

Hvis I ønsker at tilføje ekstra luksus til jeres arrangement, kan I selvfølgelig tilkøbe dette. Som udgangspunkt er råvarerne til Mesterkok-konkurrencen vegetariske, det er dog muligt at tilkøbe et protein til jeres retter.

Alle priser er ex moms.

  • Afvikling på engelsk: 500 kr.
  • Tilføj protein til Mesterkok-dysten (fisk eller fjerkræ): 95 kr. pr. person
  • 2 timer ekstra inkl. vin, øl og sodavand ad libitum: 495 kr. pr. person
  • Forklæde med logo: 195 kr. pr. stk.
  • Dagsmøde med frokost: 895 kr. pr. person
  • Kaffe og sødt, inkl. en time ekstra: 145 kr. pr. person 

Karoline Trier – Masterchefvinder 2016 

Jeg startede min madskole i 2014, med den mission at styrke vores allesammens forhold til mad, måltider og råvarer. I 2016 fik jeg chancen for at deltage i tv-programmet Masterchef, som jeg vandt. Sejren gav mig nye muligheder for at videreudvikle min madskole til det, den er i dag. 

På min madskole i København, Sjælland underviser vi i dag både skoleklasser, private og virksomheder. Her tilbyder jeg blandt andet bagekurser, kagekurser, hotdogkurser og teambuilding med madlavning.

Jeg elsker at prøve nyt, vende det velkendte på hovedet, og vise hvor meget simple råvarer kan bruges til og smage af. I køkkenet bruger jeg derfor de gode danske sæsonråvarer, og deler ud af det der begejstrer mig allermest; økologi, bæredygtig madlavning og fællesskaber. 

Hej, kan vi hjælpe?